2777
2789
عنوان

درآمد دلاری

576 بازدید | 13 پست

یه تحلیل گر هست  که خیلی حرفاشو قبول دارم.میگه که کسی برندست که تو ایران درآمد دلاری داشته باشه.توضیحم نمیده متاسفانه.فقط از ترید مطلب  میذاره.حالا من فکرم درگیره اینکه راه های دیگه ی درآمد دلاری چیه.نظر شما چیه؟

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《

همه جوره میشه درامد دلاری داشت. من با نقاشی فروختن درامد دلاری دارم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه طوری؟به کی میفروشی؟

باید مخاطبات خارجی باشن یعنی هرکاری میکنی به اینگلیسی صحبت کنی توش. یکی دیگه هم یه اکانت پی پال برای اینکه دلار رو بتونی دریافت کنی که تومانشو بگیری

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

باید مخاطبات خارجی باشن یعنی هرکاری میکنی به اینگلیسی صحبت کنی توش. یکی دیگه هم یه اکانت پی پال برای ...

جنسو چه طوری بفرستیم خارج؟

جنسو چه طوری بفرستیم خارج؟

ترجیحا کار با چیزای فیزیکی راه ننداز چون دردسر داره. من نقاشی دیجیتالی میکشم یعنی فقط لازمه یه فایل جابه جا کنم و تمام. 

ترجیحا کار با چیزای فیزیکی راه ننداز چون دردسر داره. من نقاشی دیجیتالی میکشم یعنی فقط لازمه یه فایل ...

والا فک کنم یوتویوپ بهترین چیزه

والا فک کنم یوتویوپ بهترین چیزه

رقابت توش زیاده موفق باشی

بعدش اونا هم دلاری واریز میکنم برات؟ چجوریاس؟

اره دیگه وقتی پی پال داشته باشی به دلار میزنن دیگه. بعدش میتونی سرمایه ش کنی یا ببری صرافی معتبر تومانش کنه