2777
2789
عنوان

از الان میشه ؟

292 بازدید | 21 پست

بنظرتون از الان میشه به چه رتبه ای رسید ؟ برا کنکورپراکنده خوندم صفر نیستم ولی مطالبو یکی در میون خوندم برا امتحان  نهایی هم تانوبت اول فولم و از نوبت دومم در حد ۱۷به بالا زیاد نخوندم ولی در حد مدرسه بلدم ... به نظرتون امسال میرسم ؟ حالم اصن خوش نیست واصلا پیوستگی ندارم میدونم بخش زیادیش بخاطر فضای مجازیه ولی نمیتونم کنترل کنم گوشیمو ازم گرفتن ولی گوشی پدرمادرمو استفاده میکنم .... کلا فضای مجازی نابودم کرده ازطرفی خیلی ناامیدم بنظرتون تا کنکور تیر میشه چیکار کرد ؟

...

میتونی به رتبه ای که میخوای برسی

ببین عزیزم به حرفام گوش بده روزی که با حرفای ما دلسرد و امیدوار بشی یعنی تمام اراده زندگیت رو از دست دادی که به حرفای ما که دو دقیقه بعدش حتی یادمون نمیادش گوش میدی و زندگیتو بر مبنای اون میسازی

میتونی چون وضعیتت خیلی بهتر از منه

همه میگن یاعلی‌ و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم‌ سراغ مشکل بعدی              من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑  اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میتونی به رتبه ای که میخوای برسی ببین عزیزم به حرفام گوش بده روزی که با حرفای ما دلسرد و امیدوار بش ...

آره اصن انگیزه ندارم آخه میگم خیلی دیره دیگه این همه وقت نتونستی الان میتونی ؟

...

آره اصن انگیزه ندارم آخه میگم خیلی دیره دیگه این همه وقت نتونستی الان میتونی ؟

نباید به کارایی که تو گذشته باید انجام می‌دادی و انجام دادی فکر کنی تموم شده رفته نه میتونی زمانتو برگردونی عقب نه شرایطو پس بهتره از وقتی که برات مونده استفاده کنی بهترینش همینه مطمئن باش میتونی دو روزم دو روووووووزه

نباید به کارایی که تو گذشته باید انجام می‌دادی و انجام دادی فکر کنی تموم شده رفته نه میتونی زمانتو ب ...

خب ساعت مطالعه کممو چیکارکنم ؟ تاالان سه ساعت میخوندم 

...

وضعیت تو چطوره ؟

من کسی ام که خانواده ام نزاشتن برم دبیرستان آموزشگاه بزرگسالان ثبت نام کردم ۳ ساله اونجا میخونم ن معلمی هست  نه رسیدگی هیچی بدتر نمرات رو کمتر میدن تا دوباره پول واریز کنی امسال دوازدهم انسانی بودم دی ماه ترم اول ۷ تا کتاب انتخاب کردم ک پاس کنم ۲تاش داخلی بود ۵ تاش ک از شهریور میخوندم با نمرات افتضاح ۱۲ ۱۱ ۱۳ مواجه شدم تازه یکیشم افتادم مجبورم تبصره کنم ک گند میزنه ب کل کارنامه و سوابقم‌ از اون موقع نا امید شدم دیگه نتونستم بخونم جرئتش رو نداشتم ندارم از ۲۰ دی تا الان نخوندم همش میترسم شروع کنم نمیتونم اگه دبیرستان میرفتم این همه عقب نمی موندم حداقل میرفتم مدرسه معلما درس میدادن میخوندم ولی این ۳ سال ک موندم خونه و فقط امتحان دادنی رفتم آموزشگاه هیچی یاد نگرفتم خودمم سال دهم یازدهم هیچی نخوندم سال هشتم نهم هم کرونا بود نتونستم بخونم منی ک شاگرد اول بودم رسیدم ب هیچ و پوچ

همه میگن یاعلی‌ و عشق رو آغاز میکنن من میگم یا ابولفضل و میرم‌ سراغ مشکل بعدی              من همونیم که بخاطر گفتن ناموسا و داش به نی نی یار تعلیق شد😑  اینجا ایرانه هیچ چیز منطقی نیست دوست من  
از الان میانگین باید چقدر خوند ؟ فعلا سه ساعت 

به نظرم ساعت مطالعه مهم نیست برای خودت مثلا تعیین کن که امروز باید نصف فصل 2شیمی یازدهمو تموم کنم یا فلان بخش زیست و... در کنارش باید برای عمومی هم وقت بزاری 

خدایا شکرت 💚. من خوش شانس ترین دختر دنیام 🥰