imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 640 عنوان بی بی چک هاله دار + عکس 284 بازدید | 17 پست سلام هنوز یکی دو روز از موعدم مونده که بی بی زدم اینطور شد به نظرتون مثبته؟زیر دو دقیقه هم هاله انداختهاله شو می بینید؟اگه فردا بتا بدم ممکنه منفی بشه؟؟؟ میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹 1403/01/04 | 22:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عالیع عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 5864 مبارکه بارداری چندمته به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂
mobina122 عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 3445 بارداری فککنم، ازمایش بده خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚
bamin عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 1517 مبارکه مثبته میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️ خوش اومدی فندق مامان ❤️
imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 640 واقعا مثبته؟🥺کی می تونم بتا بدم؟ میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹
imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 640 چرا پرپرش کردی که هاله اش معلوم باشه تو عکس 😅 میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹
imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 640 مبارکه بارداری چندمته بیست و هشتم، دوره ام سی روزه اس میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹
عالیع عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 5864 بیست و هشتم، دوره ام سی روزه اس میگم بچه چندمته وااا چیزی زدی🤔😂 به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂
imateacher مدیر استارتر عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 640 میگم بچه چندمته وااا چیزی زدی🤔😂 😂😂😂فکر کردم پرسیدین چندم دوره ام بی بی چک زدم🤣اگه باردار باشم😍 بارداری اول میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️🩹
عالیع عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 5864 😂😂😂 فکر کردم پرسیدین چندم دوره ام بی بی چک زدم🤣 اگه باردار باشم😍 بارداری اول بسلامتی انشالله که باشی اولش فک کردممیگی بچه ی بیستو هشتمت هس😂 به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂