2777
2789
عنوان

مذهبی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 67 پست
تعجبم افزون شد!! دختر خاله خودمم حالا نه مذهبی ولی خیلی سنگین و رنگینه.خیلی خوشگل. بسیار از سنش کمت ...

بله 

من شاخ دارم، سر همین ازم میترسن 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من‌جدی گفتم ببخشید    

راحت باشید 

ما عادت داریم بهمون توهین کنن 

به دلم نگرفتم 🧡🙂

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

راحت باشید  ما عادت داریم بهمون توهین کنن  به دلم نگرفتم 🧡🙂

من گجا توهین کردم؟؟؟؟

من حسم رو گفتم با چیزایی که شما گفتید البته یهو یاد دخترخاله ام افتادم از شما که چیزی نمیدونم

و کاملا جدی گفتم وقتی یه دختر خیلی از لحاظ تحصیلی و شغلی پیشرفت داره به شدت شانس ازدواجش میاد پایین

کجای حرفم توهین بود؟

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...

اکثرا خوشگلن

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

من خودم خیلی مذهبی ام اما یکی منو ببینه میگه دوتا دوس پسر داره😶😂ینی پوشش مذهبی ندارم 

خب عزیزم این که مذهبی نیست

شاید فقط به اصول اخلاقی پایبند باشی

به این نمیگن مذهبی

.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

ربطی به دین ندارد 

آدما متفاوتن ....قطعا توی چادری هام دختر زیبا وجود داره چرا نباید باشه؟. من خودم مذهبیم و چادری و اصلا ازدواجی نیستم فعلا

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   

خدای مذهبی ها با غیر مذهبی ها فرق داره عزیزم؟

جواب این سوال رو بدی به جواب سوال خودت میرسی

هرکسی یه تقدیری داره شخصا فکر میکنم اصلا به این موضوع ربطی نداره همونطور که یه عده خواستار همسر مذهبی هستند یه عده هم بنا به دلایل خودشون همسرمذهبی نمی‌خوان

نمیشه گفت چون فلانی مذهبی بود چون چادری بوده ازدواج تو سن مناسب نصیبش شده یکی دیگه چون چادری نیست مذهبی نیست نتونسته ازدواج کنه یا خواستگار مناسب نداره یا ازدواج موفق نداشته

اون بالایی برات بخواد تو بدترین شرایط بهترین موقعیت روزیت میشه حالا هرجور که باشی

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
عزیزم ما طرز فکرامون متفاوته میدونم هم با بحث به نتیجه ای نمیرسیم  عقایدم هم همون چیزیه که درب ...

به حرفهاشون توجهی نکن. اینا رو خود خدا هم گردن نمی‌گیره 

منم مثل شمام و هر روز بیشتر بهم اثبات میشه که تو مسیر درستیم. 

خدا پرونده ای که مردم بنویسن رو نمی‌خونه جیگر ❤️

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328

خب عزیزم این که مذهبی نیست شاید فقط به اصول اخلاقی پایبند باشی به این نمیگن مذهبی

خانوم من رو هوا که حرف نمیزنم 

کسی که مذهبش شیعه باشه میشه مذهبی 

کدومتون همه مسائلو کامل رعایت میکنین که به چادر نداشتن من اینهمه حرف میزنین

چادری بودن مذهبی بودن نیست✌

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
خانوم من رو هوا که حرف نمیزنم  کسی که مذهبش شیعه باشه میشه مذهبی  کدومتون همه مسائلو کام ...

دمت گرم

❌لایک نکنید❌    کاش خانواده ها یاد بگیرن بجای محدود کردن دخترا پسرای خوبی تربیت کنن😑😔                
به حرفهاشون توجهی نکن. اینا رو خود خدا هم گردن نمی‌گیره  منم مثل شمام و هر روز بیشتر بهم اثبات ...

واقعا من قصد بحث ندارم چون هیچکدوممون قانع نمیشیم 

واقعا دوری یسریا از دین گردن ادمای خشک مذهب یا مذهب نماست 

ضمنا من به چادر و چادری ها احترام میذارم 

و چون احترام میذارم متقابلا احترام هم میخام ازشون

و کسایی که فکر میکنن دارن امر به معروف میکنن 

اصلا میدونن شرایط امر به معروف و نهی از منکر چیه؟! 

درصورتی باید اینکارو بکنی که بدونی حرفت باعث بدتر شدن ذهنیت اون ادم به دین نباشه 

با اینکار گناه میکنی نه ثواب