2777
2789
عنوان

مذهبی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 67 پست
ولی من هر چی مذهبی دیدم خواستگار زیاد داشته و دارن

عزیزم یکیش خودمم که حتی یه دونه نداشتم 

این وسط هم اسم خودمو نیاوردم که نگم خوشگلم. از نظرم قیافم معمولیه ولی بقیه لطف دارن و میگن خوشگلی 🤷🏻‍♀️

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره  خودمم همینم 🤣  حالا واسه اونا خواستگار میاد میگن باید چادرتو برداری ولی واسه من ...

الله اکبر یا خدا. من یکی از دوستام هستن دنبال دختر چادری و مذهبی هستن اصلا پیدا نکردن پس کجا بودید شما😂😂😂😂خیلی عجیب بود که میگن چادر بردارید

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 
ولی شما دو تا عقیده داری یکی باشه خودت هم آرامشت بیشتره امتحان کن فقط اسیر عادت شدی

عزیزم ما طرز فکرامون متفاوته میدونم هم با بحث به نتیجه ای نمیرسیم 

عقایدم هم همون چیزیه که دربارش مطالعه داشتم

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
الله اکبر یا خدا. من یکی از دوستام هستن دنبال دختر چادری و مذهبی هستن اصلا پیدا نکردن پس کجا بودید ش ...

ماها چون تهرانیم و شاغلیم، سر همین دیگه کسی از ما خوشش نمیاد 

خانواده های آشنا و دوست و فامیل هم اینجوری نیست که معرفی کنند چون الان اکثرا دوست میشن و بعدش ازدواج میکنن. این وسط هم چندتا معرفی شد به فامیل، وقتی برام تعریف کردن متوجه شدم که آقایون گفتن باید حتما چادرتونو بعد ازدواج بردارین

البته محله هایی هم که زندگی میکنیم دیگه مذهبی و سنتی نیست 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

یه دونه هم نداشتی؟؟؟ حتی به مادرت هم نگفتن از این ور و اون ور؟

نه نداشتم 

به ایشون هم نگفتند

عقیده عمل آدما رو‌میسازه ...

عزیزم من پوششم بدن نما نیست 

نماز میخونم روزه میگیرم چشم هیز ندارم دل کسیو نمیشکونم با مرد ارتباط نامشروع ندارم اینا عمل نیست😶😶😶فقط چادر بزنم میشم خداپرست و شیعه؟!!! بالاتر گقتم قصد بحث ندارم ولی دیگه داره توهین میشه بهم

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
خیلی عجیبه حقیقتا رفت و آمد داری به جاهای عمومی؟

عزیزم من هم درس میدم هم شرکتی که کار میکنم همه آقا هستن 

کلا روابط عمومیم بد نیست و هنوز با اساتید قبلیم و دانشجو هایی که فارغ التحصیل شدن هم در ارتباطم

همه هم منو به عنوان یه فرد شاد، خنده رو و مهربون میشناسن

عزیزم من هم درس میدم هم شرکتی که کار میکنم همه آقا هستن  کلا روابط عمومیم بد نیست و هنوز با اس ...

تعجبم افزون شد!!

دختر خاله خودمم حالا نه مذهبی ولی خیلی سنگین و رنگینه.خیلی خوشگل. بسیار از سنش کمتر میزنه.دانشگاه درس میده کتاب شعر چاپ کرده و ....متولد ۶۹ هنوز مجرده 

من یکی از دلایلش رو تحصیلات بالا میدونم.شاید عجیب باشه.دختر خاله ام دکترا داره.۹۹ درصد پسرا متنفرن زنشون تحصیلاتش بالاتر باشه فقط کافیه بشنون تحصیلات رو دیگه نمیان جلو.حالا کو یه پسر دارای دکترا که مجرد باشه و شرایطش جور باشه و ....

.من خودم لیسانس داشتم ازدواج کردم بعد ادامه دادم

شاید واسه شما هم همینه.پسرا از شنیدن شرایط شما نمیان جلو

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...