2789
عنوان

مذهبی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 67 پست
ولی من هر چی مذهبی دیدم خواستگار زیاد داشته و دارن

عزیزم یکیش خودمم که حتی یه دونه نداشتم 

این وسط هم اسم خودمو نیاوردم که نگم خوشگلم. از نظرم قیافم معمولیه ولی بقیه لطف دارن و میگن خوشگلی 🤷🏻‍♀️

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هر کس یه عقیده ای دارع

ولی شما دو تا عقیده داری

یکی باشه خودت هم آرامشت بیشتره

امتحان کن

فقط اسیر عادت شدی

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور🙃🙃🙃

اره  خودمم همینم 🤣  حالا واسه اونا خواستگار میاد میگن باید چادرتو برداری ولی واسه من ...

الله اکبر یا خدا. من یکی از دوستام هستن دنبال دختر چادری و مذهبی هستن اصلا پیدا نکردن پس کجا بودید شما😂😂😂😂خیلی عجیب بود که میگن چادر بردارید

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 
عزیزم یکیش خودمم که حتی یه دونه نداشتم  این وسط هم اسم خودمو نیاوردم که نگم خوشگلم. از نظرم ...

الان مجردی؟چند سالته؟

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور🙃🙃🙃

ولی شما دو تا عقیده داری یکی باشه خودت هم آرامشت بیشتره امتحان کن فقط اسیر عادت شدی

عزیزم ما طرز فکرامون متفاوته میدونم هم با بحث به نتیجه ای نمیرسیم 

عقایدم هم همون چیزیه که دربارش مطالعه داشتم

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
الله اکبر یا خدا. من یکی از دوستام هستن دنبال دختر چادری و مذهبی هستن اصلا پیدا نکردن پس کجا بودید ش ...

ماها چون تهرانیم و شاغلیم، سر همین دیگه کسی از ما خوشش نمیاد 

خانواده های آشنا و دوست و فامیل هم اینجوری نیست که معرفی کنند چون الان اکثرا دوست میشن و بعدش ازدواج میکنن. این وسط هم چندتا معرفی شد به فامیل، وقتی برام تعریف کردن متوجه شدم که آقایون گفتن باید حتما چادرتونو بعد ازدواج بردارین

البته محله هایی هم که زندگی میکنیم دیگه مذهبی و سنتی نیست 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

بله  ۲۶

یه دونه هم نداشتی؟؟؟

حتی به مادرت هم نگفتن از این ور و اون ور؟

یه دونه هم نداشتی؟؟؟ حتی به مادرت هم نگفتن از این ور و اون ور؟

نه نداشتم 

به ایشون هم نگفتند

نه نداشتم  به ایشون هم نگفتند

خیلی عجیبه حقیقتا

رفت و آمد داری به جاهای عمومی؟

عقیده عمل آدما رو‌میسازه ...

عزیزم من پوششم بدن نما نیست 

نماز میخونم روزه میگیرم چشم هیز ندارم دل کسیو نمیشکونم با مرد ارتباط نامشروع ندارم اینا عمل نیست😶😶😶فقط چادر بزنم میشم خداپرست و شیعه؟!!! بالاتر گقتم قصد بحث ندارم ولی دیگه داره توهین میشه بهم

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
خیلی عجیبه حقیقتا رفت و آمد داری به جاهای عمومی؟

عزیزم من هم درس میدم هم شرکتی که کار میکنم همه آقا هستن 

کلا روابط عمومیم بد نیست و هنوز با اساتید قبلیم و دانشجو هایی که فارغ التحصیل شدن هم در ارتباطم

همه هم منو به عنوان یه فرد شاد، خنده رو و مهربون میشناسن

عزیزم من هم درس میدم هم شرکتی که کار میکنم همه آقا هستن  کلا روابط عمومیم بد نیست و هنوز با اس ...

تعجبم افزون شد!!

دختر خاله خودمم حالا نه مذهبی ولی خیلی سنگین و رنگینه.خیلی خوشگل. بسیار از سنش کمتر میزنه.دانشگاه درس میده کتاب شعر چاپ کرده و ....متولد ۶۹ هنوز مجرده 

من یکی از دلایلش رو تحصیلات بالا میدونم.شاید عجیب باشه.دختر خاله ام دکترا داره.۹۹ درصد پسرا متنفرن زنشون تحصیلاتش بالاتر باشه فقط کافیه بشنون تحصیلات رو دیگه نمیان جلو.حالا کو یه پسر دارای دکترا که مجرد باشه و شرایطش جور باشه و ....

.من خودم لیسانس داشتم ازدواج کردم بعد ادامه دادم

شاید واسه شما هم همینه.پسرا از شنیدن شرایط شما نمیان جلو