2777
2789
عنوان

سنگه کلیهههههههه

31 بازدید | 3 پست

آقا سلام

یه هفتس که سنگه کلیه دارم و فکر کنم ۶میل بود(از درد نفهمیدم دکتر چقد گفت) و دکتر گفت که اومده تو حالب

خلاصه تو این یه هفته شب و روز آب میخورم

دو بار از کوه با دویدن اومدم پایین

سوار سه چرخه (فلات) هم شدم چون ضربه زیاد وارد میکنه

کله شهر رو هم با دویدن رفتم

کلن همه کار کردم ولی دفع نمیشه و شبا کلن از درد ب خودم میپیچم و هر یه ساعتم میرم زیر دوش داغ (دردو کمتر میکنه)

خلاصه که چقد دیگه باید تحمل کنم این بدبختیو ؟

فقط ی سنگ کلیه ای میتونه درک کنه چی میگی

من از درد جیغ مسزدم ک دل سنگو اب میکزد

هندونه پخته رو خوردی؟

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
فقط ی سنگ کلیه ای میتونه درک کنه چی میگی من از درد جیغ مسزدم ک دل سنگو اب میکزد هندونه پخته رو خور ...

ن نخوردم

خوردنی رو عرق مخصوص که بدون الکل هست و یه آب شفا بخش که تو زرینه هستو رو خوردم گفتن بدرد بخوره ولی هیچی ب هیچی 

خوردنی رو کلن بیخیال شدم و الان فقط آب میخورم و میرم زیر دوش دیگه یا دفع میشه یا ب چخ میرم

الان مهم نیس واسه ۱ به بعد که درد شرو میشه نگرانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخته مدونم هندونه پخته عالیع امتحان کن

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون