onlyforever مدیر عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 806 عنوان بیبی چک | مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 20 پست سلام خانوما من هشت ماهه دارم اقدام میکنم این ماه ی هفتس پریودی منافتاده عقب ینظرتون این بیبی چک ک زدم مثبته ترو خدا نظر بدین 1403/01/04 | 20:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maman_ferferi عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 2362 😻😻وای خدایا مبارک باشه عزیزم مثبته مثبته انشاالله که بسلامتی این دوران و بگذرونیخدا کنه همه چشم انتظارا بزودی دامنشون سبز بشه امیدوارم واسه منم مثبت بشه🥺💓🤲 •گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
مادرآینده۹۸ عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 1433 واااای چه مثبت پرنگی برای منم دعا میکنی خیلی نا امیدم دعا کن دو ساله اقدامم 😔😔😔 دعا کن منم دلم شاد بشه ان شاءالله به سلامتی بغلش کنی
onlyforever مدیر استارتر عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 806 واااای چه مثبت پرنگی برای منم دعا میکنی خیلی نا امیدم دعا کن دو ساله اقدامم 😔😔😔 دعا کن منم دلم شا ... عزیزم حتما برات دعا میکنم خدا کنه هر چی ک میخای بشه خدا جوابتو بده❤️❤️عزیزم اگه ناراحت نمیشی مشکلت چیه؟
onlyforever مدیر استارتر عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 806 😻😻وای خدایا مبارک باشه عزیزم مثبته مثبته انشاالله که بسلامتی این دوران و بگذرونی خدا کنه ه ... سلامت باشی گلم انشالله 😍😘
onlyforever مدیر استارتر عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 806 واسه من ماه قبل دو تاش زدم مثبت شد ازمایش خون دادم منفی شد باز بی بی فرداش زدم مثبت شد ک بعدش همون ر ... انشالله که ب مراد دلت میرسی😍 ممنون از اطلاعاتی ک دادی😘 امروز حتما میرم ازمایش میدم
مادرآینده۹۸ عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 1433 عزیزم حتما برات دعا میکنم خدا کنه هر چی ک میخای بشه خدا جوابتو بده❤️❤️ عزیزم اگه ناراحت نمیشی مشکلت ... عزیزمی ممنونم بابت دعایی که در حقم کردی خدا جواب قلب مهربونتو بده عزیزم پرولاکتینم خیلی بالاست و تنبلی تخمدان شش ماه پیش یه بارداری ناموفق هم داشتم