2777
2789
عنوان

داداشم مرد..

624 بازدید | 15 پست

ده سالم بود فهمیدم بابام قبلا تو بندر زن داشته یه پسر بزرگ هم از اون زن بندریه داشته 

بعد چند سال یه خط ناشناس بهم زنگ زد فهمیدم پسر بابامه ازم درخواست کرد با هم ملاقات کنیم گفتش ک مادرش وقتی اون دو سالش بوده ازدواج کرده و ناپدریش هم خانواده محترمی هستش و از مادر و ناپدریش دوتا خواهرناتنی داره گفتش ک میخاد منو ببینه میخاد طعم خواهر برادر تنی رو بچشه منم بزور مامانمو راضی کردم و گفتم بیاد کرج ببینمش وقتی برای اولین بار دیدمش موهای بور و فرش چشمای سبز عسلیش فهمیدم من بیشتر شبیه این پسر جونم بهش علاقمند شدم یکی دوبار دیگه دیدمش اما غرورم اجازه نمیداد بگم چقدر دوسش دارم امروز زنگ زدن بهم گفتن گاز گرفته فوت شده ..الان یه حس عجیبی دارم از تو انگار تهی شدم انگار منگم بغض داره خفم میکنه اما نمیخام گریه کنم یه طرف بدنم شل شده حس میکنم با ۲۳ سال سن دارم سکته میکنم بابامم سر یه جریان با برادراش دعواش شده چند،وقت باید زندان باشه مادره برادرم بهم زنگ زد گفت باید رضایت بابات هم باشه برا دفنش بابات نیست گفتن یکی از اعضای خانوادش به غیر از مادرش باید بیاد چون تو خواهر تنیش هستی باید باشی یسری امضا هست باید بکنی ....دوس دارم برم یجا انقدرر جیغ بزنم انقدر داد بزنم خالی شم جایی نداشتم درد دل کنم خواستم شما بشنوید..1403.1.4

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول تسلیت میگم بهت میدونم سخته برات امیدوارم که خدا بهت صبر بده 

دوم اینکه نگران نباشیا ولی قضیه یه کوچولو مشکوکه 

در صورت امکان نرو 

اما اگه رفتی تنها نرو 

لطفااا 

لطفا چیزی امضا نکن 

خدا به دلتون آرامش بده💔

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده

عزیزم خدا رحمتش کنه🖤

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

خداذحمتشون کنه😔😔

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

اول تسلیت میگم بهت میدونم سخته برات امیدوارم که خدا بهت صبر بده  دوم اینکه نگران نباشیا ولی قض ...

بنظرت چی میتونن بدن ک امضا کنم؟ آخه امضای من به دردشون نمیخوره