2777
2789

اره گلم من دوهفتس استفاده میکنم البته اشتراک نگرفتم خودم حواسم هس

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍  💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

سعی کنید 15 دقیقه قبل از صبحانه مصرف کنید، اگه خیلی براتون تند بود می‌تونید برای اوایل با آب خیار یا آب سیب قاطی کنید،کم‌ اثر میشه ولی عادت می‌کنید و زده نمیشید به مرور تنها مصرف کنید.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعی کنید 15 دقیقه قبل از صبحانه مصرف کنید، اگه خیلی براتون تند بود می‌تونید برای اوایل با آب خیار یا ...

ببخشید من برنامه کرفس و دانلود کردم اصلا ازش بلد نیستم

ببخشید من برنامه کرفس و دانلود کردم اصلا ازش بلد نیستم

سعی کنید از کرفس که پایه و اساس سم‌زدایی هست در یک رژیم غذایی استفاده کنید که حداکثر نتیجه رو بگیرید،نه اینکه فقط تنها با کرفس جلو برید چون اینطوری به نتیجه حداکثری نمی‌رسید.

اصلا من بلد نیستم چجوریه میشه بهم بگی چجوری ازش استفاده میکنی

برنامه رو نصب کن و اطلاعاتتو سن جنسیت وزن قد و سابقه بیماری اینا و اینکه تحرکت چقدره اینارو میپرسه خودش بهت کالری میده برا من ۲۲۵۰اینا داده ولی خب خیلی زیاده من خودم با فرمول حساب کردم ۱۶۵۰ کالری باید بخورم تا وزنم ثابت بمونه و خب برا کاهش باید کمتر از این بخورم الان من ۸۰۰.۹۰۰دیگ نهایت ۱۲۰۰میخورم تو این ۱۵ روز ک اینجوری بوده....برنامه ک خودش میاده نوشته مثلا صبحانه افزودن بزن ماده غذایی که خوردی مثلا بزن پنیر هرمول پنیری ک خوردی خودش میاره انتخاب کن بعد هرچقدر خوردی گرم یا قوطی کبریت بزن بعد خودش کالری میاره بزن ثبت دوباره برو افزودن بنویس مثلا نان سنگک آورد مثلا نوشنه کف دست تو بزن ۲ یعنی دوتا کف دست ثبت کن..اینجوری تا شب هرچی میخوری میان وعده داره شام ناهار هرکدوم ثبت کن جمعشو ببین تا شب چن کالری خوردی.نصب کنی دستت میاد 

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍  💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

برنامه رو نصب کن و اطلاعاتتو سن جنسیت وزن قد و سابقه بیماری اینا و اینکه تحرکت چقدره اینارو میپرسه خ ...

رژیم‌های کالری شمار در بلندمدت جواب نمی‌دن و متابولیسم رو کاهش میدن چون بدن خیلی سریع خودش رو با ورودی کم کالری هماهنگ می‌کنه و متابولیسم رو طبق اون کاهش میده و کاهش وزن متوقف میشه.

رژیم‌های کالری شمار در بلندمدت جواب نمی‌دن و متابولیسم رو کاهش میدن چون بدن خیلی سریع خودش رو با ورو ...

نمیدونم اینارو گلم چون میگم من دوهفتس شروع کردم همراه پیاده روی انشالله ک جواب بده

برنامه رو نصب کن و اطلاعاتتو سن جنسیت وزن قد و سابقه بیماری اینا و اینکه تحرکت چقدره اینارو میپرسه خ ...

خوب عزیزم باشه همین کارو میکنم ولی از کجا بفهمم ک اون چیزی ک خوردم کالریش چقدر بوده؟

خوب عزیزم باشه همین کارو میکنم ولی از کجا بفهمم ک اون چیزی ک خوردم کالریش چقدر بوده؟

گلم خود برنامه میزنه دیگ تو وقتی زدی نان جو یک برش برنامه میزنه مثلا۳۰کالری