2777
2789
عنوان

دوباره با شوهرم دعوام شد

127 بازدید | 10 پست

شوهر من خیلیییییی  آرومه حتی تو دعوا ساکت میشینه و هیچی نمیگه منم که یه مدته هاپارتی شدم

پدر شوهرم یکی از انگشتر های منو برداشته بود برده بود داده بود به خواهر شوهرم که تازه اومده بود تهران بدون اینکه کسی بفهمه منم وقتی تو عید رفتم خونه پدر شوهرم دیدم دست خواهر شوهرم هس خود خواهر شوهرم اومد بهم داد گفت بابا گیر داد گفت بنداز دستت من برات خریدم منم میدونستم برای توعه گفتم اومدی اینجا بهت بدم خلاصه داد بهم منم سر همین دیشب با شوهرم دعوا کردم یعنی آخه با اون بابای دیوونه اش خسته ام کرده به خدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نباید به همسرت میگفتی.خواهر شوهرت اینقدر فهمیده هست که آورد بهت داد.همسرت چه تقصیری داره اونم خجالت میکشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
خب گناه شوهرت چیه این وسط خیلی عاقلی برو مشکلتو با پدرشوهرت حل کن نه شوهر بی زبونت

میدونه آخه شوهرم هی میگه بیاد خونمون وگرنه پدر شوهرم هفته ای ۱ بار زیاد زیادش میاد بعد میگفت اشکال نداره میدادی به خود بابام من برات بازم میگرفتم دیگه بیشتر عصبی شدم

نباید به همسرت میگفتی.خواهر شوهرت اینقدر فهمیده هست که آورد بهت داد.همسرت چه تقصیری داره اونم خجالت ...

نه تو خونه بهش گفتم دیگه میدونم جلو اونا نباید از این کارا بکنم

نه تو خونه بهش گفتم دیگه میدونم جلو اونا نباید از این کارا بکنم

میدونم عزیزم.اونم کاری از دستش بر نمیاد جلو خودتم شرمنده شده

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
آخرم گرفتم یه مشت زدم تو پاش آخه هی شوهر من که میگه بابام بیاد خونمون

کی رو زدی؟؟؟ 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷