2777
2789

خلاصه میگم یه نفر بابامو طلسم یا نفرین کرده . که اثراتش تو نسلش یعنی من هم وارد شده الان من با ۳۶ سال سن یه ناکام و بدبخت به تمام معنا هستم . در ضمن بابام بسیار اخلاق بد و عصبی داره که باعث شده هم از بختم بکشم هم از اخلاقش 

آیا این انصافه من محکوم به زندگی کنار این فرد و  این آینده مبهم و زشت باشم آیا جوانی من برمیگرده؟

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

گردن طلسم نندازید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نتیجه این بود فهمیدم اونا فقط چرت پرت بودن 

اره منم چند تا دعا نویس چرت رفتم حرفهاشون چرت بود ولی این یکی مجتهده با امام زمان ارتباط داره

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
ابنم یکی دیگه ازدروغاشون

میقینم که تو هم اعتقاداتتو از دست دادی سر این جادو و طلسم حکمت خدا منم از این به بعد دیگه نماز نمیخونم

میقینم که تو هم اعتقاداتتو از دست دادی سر این جادو و طلسم حکمت خدا منم از این به بعد دیگه نماز نمیخو ...

هرکسی اعتقادات خودش ولی من به جادو جمبل طلسم اعتقادی ندارم

معرفتت گیر منفعتت بود😒