2777
2789

خیلی دلم گرفته زندگیم همین جوری بالا پایین داره ۲ ساله دچار ریزش و شوره ابرو شدم دیشب باز کلی براشون گریه کردم نگید چیزی نیس من مجردم از اونور خیلی ابروهامو‌دوست داشتم 

دکترم رفتم فقط کورتون دادن ک تو این دو سال قطره هاشون جواب نداد

میشه با قلب پاکتون برای سلامتی من ی حمد بخونید ❤️ شایددخدا به شما نظر کنه جواب منو ک ن خدا داد ن امام حسین نه ابراهیم هادی 💔

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

عزیزم تقویت ابروی اوردینری استفاده کردی؟

اویدرم زدم 

هم کرم هم سرم سریتا هم زدم 

اول باید شورها خوب بشن پوستش ک خوب بشه دیگ نمیریزه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه از یه دکتر نتیجه نگرفتی برو یه دکتر دیگه . یه سری درمانگاه ها هم هستن که بخش طب سنتی دارن اونا هم خیلی عالیه . عطار منظورم نیست ها ، کارشناس و دکترن رسمی هستن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
واسه شوره دقیق نمیدونم باید چیکار کرد ولی تقویت مژه و ابروی اوردینری اگه بتونی هزینه کنی خیلی خوبه ی ...

خیلی لطف کردی عزیزم 

اگه از یه دکتر نتیجه نگرفتی برو یه دکتر دیگه . یه سری درمانگاه ها هم هستن که بخش طب سنتی دارن اونا ه ...

۵ تا دکتر رفتم