ambitious_girl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4087 عنوان درآمد تدریس خصوصی... بیاین 266 بازدید | 7 پست دوستان... تدریس خصوصی درآمدش خوبه؟؟چه مدت بعد شروع استقلال مالی بدست میاد تقریبا؟؟ 🌱🫂Softly , I become endless, in you 1403/01/04 | 16:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارا-13 عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 2701 کاملا بستگی به عملکردتون داره و درسی که می دید مثلا ریاضی، شیمی، زیست دبیرستان درس بدید خودتون هم فارغ التحصیل دانشگاه شریف و تهران و ... باشید قدرت ارائه مطالب بالا داشته باشید بیشتر از چیزی که فکر کنید درآمد دارید
ambitious_girl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4087 کاملا بستگی به عملکردتون داره و درسی که می دید مثلا ریاضی، شیمی، زیست دبیرستان درس بدید خو ... زبان میخوام تدریس کنم...یعنی همه معلما دانشجوی شریف و.... هستن؟🙄 🌱🫂Softly , I become endless, in you
سارا-13 عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 2701 زبان میخوام تدریس کنم... یعنی همه معلما دانشجوی شریف و.... هستن؟🙄 خیرگفتم اگر بخوای درآمدت یه دفعه خیلی بالا باشه اگر شرایطی رو که گفتم داشته باشی سریع تر پیش میره ولی مهم تر از همه چیز نحوه ی تدریست هستحالا می تونی دکترای هاروارد باشی ولی نتونی مطالب رو انتقال بدی مهم این که بتونی خوب تدریس کنی
عصرپاییزیی عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 5707 کاملا بستگی به عملکردتون داره و درسی که می دید مثلا ریاضی، شیمی، زیست دبیرستان درس بدید خو ... حتی اگه معلم مدرسه نباشیم صرفا خصوصی تدریس کنیم؟
سارا-13 عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 2701 حتی اگه معلم مدرسه نباشیم صرفا خصوصی تدریس کنیم؟ خصوصی کاری به مدرسه نداره شما اگر عملکردتون خوب باشه با یه شاگرد شروع کنید خودشون براتون تبلیغ می کنن و معرفیتون می کننبرای خانم ها سخته برن خونه ی آدم های ناشناس برای همین خصوصی سختی های خودش رو داره
ambitious_girl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4087 خیر گفتم اگر بخوای درآمدت یه دفعه خیلی بالا باشه اگر شرایطی رو که گفتم داشته باشی سریع تر پیش میره& ... ممنون عزیزم❤️ 🌱🫂Softly , I become endless, in you