2821
2789
عنوان

سلام

55 بازدید | 11 پست

@پیتزایونیکورنی‍ 

سلام وقت شما بخیر 

امیدوارم حالتون خوب باشه

شما رو تگ کردم که بهتون بگم

شاید یادتون نباشه اما چند روز پیش من با شما بحث کردم، نگران بودم که نکنه ناراحت باشید..اگه میشه منو از ته دل ببخشید و حلال کنید ، میدونی من هر چقدر هم توبه کنم تا شما نبخشی دلم آروم نمیگیره 😔

واسه دیدن تو داره میره دلم...🤎تو یادم دادی عاشقیمو.. تورو تا ته خاطراتم کشیدم ..به زیبایی تو کسیو ندیدم🤎 عزیزدلم😔

@پیتزایونیکورنی  رنی 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@پیتزایونیکورنی ‍ 

@پیتزایونیکورنی

واسه دیدن تو داره میره دلم...🤎تو یادم دادی عاشقیمو.. تورو تا ته خاطراتم کشیدم ..به زیبایی تو کسیو ندیدم🤎 عزیزدلم😔

@پیتزایونیکورنی ‍ 

تگ شد ،ممنون دوستم❤

سلام عزیزم بله یادمه 

زیادم بارم کردید 

ولی اشکال نداره فدا سرت

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

سلام عزیزم بله یادمه  زیادم بارم کردید  ولی اشکال نداره فدا سرت

شرمنده  ، امیدوارم از ته دل بخشیده باشید

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز