2777
2789
عنوان

جاریم خیلی حسود

364 بازدید | 16 پست

الان که فهمیده من باردارم احتمالا بره اقدام کنه اونم بچه دار بشه یه بچه داره بزرگه ،

چون توجه و احترام خانواده همسرم خیلی براش مهمه فقط میخواد خودش تو چشم باشه

خیلی منو ازیت کرده بااینکه من مظلومم کاری باهاش نداشتم،

نمیخوام باردار بشه از حسودیش بچه میاره 

من ادم بدی نیستم تاحالا بدکسیو نخواستم ،ولی اون دشمنه بی دلیل بامن منم ازش دوری میکنم 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

تا جایی ک کارهاش بهت آسیب نزنه عکس العمل نشون نده و راه خودتو برو.

الان باردار بشه آسیبی داره براتون؟

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

تا جایی ک کارهاش بهت آسیب نزنه عکس العمل نشون نده و راه خودتو برو. الان باردار بشه آسیبی داره براتو ...

اره خانواده همسرم توجه و احترامشون بسمت اون میره باز دل منو میشکنن بخاطر اون

حالا ک هنو نشده چخبرتع

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

اره خانواده همسرم توجه و احترامشون بسمت اون میره باز دل منو میشکنن بخاطر اون

یعنی تو خانواده همسرتون باردار بودن باعث میشه یک فرد احترام داشته باشه و توجه کنن بهش؟

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

فاز اینجور آدما رو نمیفهمم ‌یعنی شرایطش از همه لحاظ خوبه بعد منتظر بود تو باردار بشی بهد اقدام ...

اره الان ۴۰ خورده ای شده همیشه میگفت دومیو میخوام بیارم من تازه عروسی کرده بودم ،بعد از شوهرم مطمئن نبود که خیانت میکنه یانه بیخیال شد،الان از حسودیش میاره بدون اینکه شرایط خودشو درنظر بگیره