2777
2789
عنوان

گرسنم شده :(

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 41 پست
موفق باشی عزیزم💖💖💖💖💖

مرسی ازت 

همچنین 🤍

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دورت بگردم💖💖💖💖💖💖😘😘😘😘😘

ارامش جان کنکوری هستی؟

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

خیر عزیزم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖👏👏💖

آهان بله🤍

الان هوس کردی.دوتا لقمه افطار که خوردی دیگه هیچی میلت نمیکشه. من توماه رمضون همش هوس ترشی میکنم.

اره واقعا یه قاشق غذا میخورم احساس سنگینی میکنم

افسارگسیخته 🦤
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792