2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر دوش خوبه

ولی هر راهیو انتخاب کردی باید کلی سختی و بی پولی و ناامیدی بکشی چند سال تا ثمرشو ببینی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
تو ایران قطعا بازار 

اعضای خانوادمون کارمند زیاد داره ولی زندگیشون همین بخور و نمیر و قناعت و اینجوریاس منم نمیخلم اینجوری بشم

چون واقعا درس خوندن سختمه و میترسم این همه زحمت بکشم اخرش برای این؟

هر دوش خوبه ولی هر راهیو انتخاب کردی باید کلی سختی و بی پولی و ناامیدی بکشی چند سال تا ثمرشو ببینی

اینا مهم نیست منبا ثمرش مشکل دارم 

اخه یه وقتایی آدم سختی بدون ثمره میبینه 

مهم اینه ثمره کدومشون به نفع تره

اینا مهم نیست منبا ثمرش مشکل دارم  اخه یه وقتایی آدم سختی بدون ثمره میبینه  مهم اینه ثمر ...

من تحصیل رو انتخاب کردم و واقعا هم خیلی تو این مسیر سختی کشیدم، الانم وکیلم

این مسیر رو بیشتر دوس داشتم روحم رو بیشتر راضی میکرد

میتونستم تو زمینه لباس هم همینقدر تلاش کنم و به پول برسم، ولی از لحاظ معنوی مسیر تحصیلی و شغلی که الان دارم بیشتر منو راضی میکنه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
خب بالاخره هر کسی علاقه ای داره

آره باید ببینی چی روح تو رو بیشتر راضی میکنه و علاقه داری همون مسیر رو انتخاب کنی

چون تو راه رسیدن به هدف انقد سختی میکشی که روزی هزار بار پشیمون میشی کاش اون یکی راه رو میرفتم، ولی اگه هدفتو عاشقانه دوس داشته باشی به پشیمونی هات اعتنایی نمیکنی

راستش از درس خوندن سختم میاد

خب پس خوب فکراتو بکن، حتی شده یه مدت کوتاهی مثلا چند ماه مسیر درس خوندن رو طی کن ببین اگر هیچ جوره علاقه نداری ببوس بذار کنار و برو سمت بازار

چون مسیر بازار هم سختی های خودشو داره، وقتی سختی هاشو دیدی پیش خودت نگی ااا کاش درس میخوندم انقد سختی اینجا رو نمی کشیدم، منظورم اینه بذار درس خوندن از چشمت بیفته کامل که چشمت دنبالش نمونه وقتایی که تو کار بازار کم میاری و خسته میشی