2777
2789
عنوان

دیالیز🙂

124 بازدید | 8 پست

توروخدا میشه اگه کسی اطلاع داره بیاد کمکم کنه..؟ 

همونجاییم که علی یاسینی میگه:چیزی نمونده واسم عمر و جونو همشو پای تو دادم بس که سادم،ازت فرشته ساختم تو سرم نبودی حتی نصف آدم میمونه یادم...!منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را..تو همانی که دلم لک زده لبخندش را..آنکه هرگز نتوان یافت همانندش را..

من پارتنرم داره دیالیز میشه

سه بار در هفته،حالشم خوب نیست از نظر روحی

دکترا گفتن امیدواریم با دیالیز کلیه‌ش برگرده البته اینم بگم که از وقتی دنیا اومد کلیش اینطوری بوده و الان نیاز به دیالیز پیدا کرده، 

پیونده هم گفتن فعلا لازم نیست.. 

امکانش هست با دیالیز کلیه هاش برگردن؟

همونجاییم که علی یاسینی میگه:چیزی نمونده واسم عمر و جونو همشو پای تو دادم بس که سادم،ازت فرشته ساختم تو سرم نبودی حتی نصف آدم میمونه یادم...!منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را..تو همانی که دلم لک زده لبخندش را..آنکه هرگز نتوان یافت همانندش را..

اینم بگم که نزدیک پنجاه روز بستری بود کلا چون حالش بد شده بود.. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا کسی نیست بتونه کمکم کنه؟🙂

من شوهرم دو سال پیش بخاطر قرص بدی که خورد نزدیک بود زبون لال کلیه اش از کار بیفته دوزش بالا بود قرص بعد دکتر گفت باید دیالیز بشه هر دفعه که دیالیز میشد حالش بد میشد 4بلر دیالیز کرد دکتر گفت این آخرین دیالیز اگه جواب داد که چه خوب اگه نداد باید هر دفعه دیالیز بشه خداروشکر دیالیز آخریش جواب داد ولی الان خیلی باید مواظب باشه زیاد نمیتونه گوشت حبوبات بخوره خیلی باید رعایت کنه ان شاالله که پارتنر شما هم دیالیزهای می‌کنه جواب بده کلیه هاش بگرده

من شوهرم دو سال پیش بخاطر قرص بدی که خورد نزدیک بود زبون لال کلیه اش از کار بیفته دوزش بالا بود قرص ...

خیلی حال روحیش بده جسمی هم همینطور

اینطوریه که حتی صحبت کردنمونم کم شده

نمیدونم چیکار کنم حس میکنم حتی میخواد رابطه رو هم تموم کنه..🙂

خیلی حال روحیش بده جسمی هم همینطو ر اینطوریه که حتی صحبت کردنمونم کم شده نمیدونم چیکار کنم حس ...

آره دقیقا شوهر منم همینطوری بود اصلا حرف نمی‌زد فقط می‌خوابید درد خیلی بدیه نارسایی کلیه واقعا آدم افسرده از زندگی سیر می‌کنه یه بار من رفتم بیمارستان پیشش وای اصلا حرف نمی‌زد اعصابش خورد بود وای بمیرم دست پاهاش ورم کرده بود بخاطره این که افتاده بود دکتر براش سونو نوشته بود رفتیم سونو مریض های دیگه هم بودن یه کم دیر شد وای اگه بدونی چقدر داد بیداد کرد وای روزها شب های خیلی بدی بود الانم که فکرشو میکنم حالم بد میشه بدنم بی حس میشه نصیب گرگ بیابون نشه کنارش باش  تا خوب بشه دست خودش نیست من نماز امام زمان خوندم امام زمان شوهرمو بهم بخشید دوباره 🥺🥺🙏🏻🙏🏻

آره دقیقا شوهر منم همینطوری بود اصلا حرف نمی‌زد فقط می‌خوابید درد خیلی بدیه نارسایی کلیه واقعا آدم ا ...

مرسی ازتون

ایشالا تنشون سلامت باشه.. 

اگه میشه براش دعا کنید.. 

چهار ماهه درگیریم منم دارم باهاش درد میکشم.. 

مرسی ازتون ایشالا تنشون سلامت باشه..  اگه میشه براش دعا کنید..  چهار ماهه درگیریم منم د ...

ممنون عزیزم حتما عزیزم محتاجم به دعا میدونم چی میگی درکت میکنم خیلی سخته باید تحمل کنی تا ان شاالله خدا معجزه کنه کلیه هاش برگرده باخدا همه چی درست بشه