2777
2789
عنوان

بهم تهمت زدن

688 بازدید | 25 پست

آقا صبح با دختر خالم رفتیم بیرون دور زدیم خسته شدیم رفتیم پارک تو سایه نشستیم بعدش من دشوییم گرفت رفتم دشویی اومدم برون دیدم مامانم زنگ زده به دختر خالم میگه یکی از همکارای بابای هستی(یعنی من)شمارو دیده میگه نمیدونم اینا بدون روسری رفتن پارک هیچکسم نیست نشستن الانم یکن پیش میگن مرده گفته اینا رفتن پارک پشتشون ی پسره با کادو رفته پسره رو گرفتیم(من اصلا نمیدونم از کی حرف میزنن بهم تهمت زدن بخدا)اینام میگن پیرینت بگیریم فلان من شاید تو گوشیم ی چیزایی داشته باشم ولی بخدا اون پسره نمیدونم کی بوده اصن دوس پسر من خواب بود تا لنگ ظهر تازه بیدار شده میگن باید مدرک ببریم فلان 

دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بابا چیکارس که رفیقاش اینقدر اختیار عمل دارن از خودشون

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

وا ب اون چ مربوطه چقدر شما ساده این ک میزارین همکار بابات همچین چیزی بگه 😐

بابام بخاطر شغلش این چیزا پیش میاد

ولی واقعا نمیدونم الان چیکار کنم😭😭

وا ب اون چ مربوطه چقدر شما ساده این ک میزارین همکار بابات همچین چیزی بگه 😐

معلوم نیست همکار باشه یا بپای اسی 

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
بابام بخاطر شغلش این چیزا پیش میاد ولی واقعا نمیدونم الان چیکار کنم😭😭

اگه چیزی نداری نترس آدمی که کاری نکرده نمیترسه فقط محکم وایسا پا حرفت

شاید دخترخالت دوس پسرشو دیدن

شایدم میخان برا بابات دشمنی درست کنن

اگه چیزی نداری نترس آدمی که کاری نکرده نمیترسه فقط محکم وایسا پا حرفت شاید دخترخالت دوس پسرشو دیدن ...

نه دختر خالم اهل تبریزه مهمونن اون مرده سرش تو زندگی همس 

چیز میزایی که از دوس پسرم دارم هست ولی بخدا اون پسره رو نمیشناختم چیکنم حالا فک نکنن اون پسره دوس پسرم بوده