2777
2789
عنوان

یه زن شااااد

200 بازدید | 15 پست

چطوری میشه یه زن شاد بود؟

من انقد بلا سرم اومده تاالان اصلا دیگه روحیه ندارم

ولی امسال میخوام سبک زندگیمو تغییر بدم یه زن شااااد و با روحیه باشم

شماها چیکار میکنید که شاد باشید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به پوستم میرسم تو ماشین با آهنگا ریز میرقصم به لباس پوشیدنم اهمیت میدم

همه اینکارا رو قبلا هم میکردم

همیشه ارایش میکنم تو خونه هم میرقصم

ولی دوس دارم برونگرا تر بشم

بتونم خوب بگو بخند کنم باهمه

همه اینکارا رو قبلا هم میکردم همیشه ارایش میکنم تو خونه هم میرقصم ولی دوس دارم برونگرا تر بشم بتو ...

من با مردا بگو بخند کنم شوهرم خوشش نمیاد کلا تو جمع اهل بگو بخند هستم ولی نه زیاد

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟

اول اینکه آنقدر سخنرانی گوش کردم،به این نتیجه رسیدم،واقعا هیچ خیر مطلق و هیچ شر مطلقی وجود ندارد.مهم برداشت ما از وقایع هست.مثلا من ۳ساله اقدام به بارداری کردم ،موفق نمی‌شدم.بعرم یکبار که باردار شدم سقط شد،اوایل ناراحت بودم، بعد به جنبه های مثبت ناباروریم نگاه کردم،دیدم واقعا از خیلی جهات خیلی برام خیر داشته.

اینکه خونم رو عوض کردم،شاید فکر کنی،مثلا خونه شیک و باامکانات گرفتم.نه برعکس از یه خونه۱۱۰متری نوساز،با امکانات بالا شهر رفتم،یه خونه نقلی حیاط دار،وسط شهر.چون من آدم آپارتمان نشینی نبودم و نیستم.

دنبال  تایید دیگران نیستم،سعی کردم توقعم رو از اطرافیانم کم کنم و ...

اول اینکه آنقدر سخنرانی گوش کردم،به این نتیجه رسیدم،واقعا هیچ خیر مطلق و هیچ شر مطلقی وجود ندارد.مهم ...

عالیه این طرز فکر👌

ایشالا همیشه حال دلت خوب باشه

ممنون ک وقت گذاشتی و نوشتی برام❤️