zeynabkhanoom94 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 446 عنوان عکس بی بی چک 113 بازدید | 14 پست 1403/01/04 | 13:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طنابببب عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 7017 مبارکه بارداری دعا کن مشکلاتمون حل بشه بدون سختی باردار بشممن کیست pcoدارم دکتر گفته چیز خاصی نیست ولی پریود هام نامنظمه خیلی نگرانم باردار نشم یک سال و نیمه عقدم رابطه کامل داریم و جلوگیری میکنیم شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
zeynabkhanoom94 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 446 سلام خانوما بی بی چک روز دهم انتقالم هستش.البته دفعه قبل انتقال دادم بی بی چکام مثبت شد تیتر بتام ۱۴ بود اما بعد از سه روز بتا اومد پایین 😔الان هم به جای خوشحال شدن نگرانم مثل دفعه قبل بشه
zeynabkhanoom94 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 446 مبارکه بارداری دعا کن مشکلاتمون حل بشه بدون سختی باردار بشم من کیست pcoدارم دکتر گفته چیز خا ... من ای دی اف کردم دفعه دوممه تازه با تخمک اهدایی
zeynabkhanoom94 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 446 مباااارکه عزیییزم. میشه بپرسم روز چند پریود هسی الان؟ من آی وی اف کردم روز دهم انتقاله تخمک اهدایی بود
طنابببب عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 7017 من ای دی اف کردم دفعه دوممه تازه با تخمک اهدایی انشاالله بارداری گلم منم خیلی میترسم به خاطر کیست pco شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
zeynabkhanoom94 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 446 دوتاخط مگه نشانه ی باردلری نیس دفعه قبلم مثبت شد اما بتام خیلی کم بود ۱۴ بود نمیدونم چطور بی بی چک نشون داد اخرم منفی شدم
zeynabkhanoom94 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 446 انشاالله بارداری گلم منم خیلی میترسم به خاطر کیست pco حتما پیش یه دکتر خوب برو اگه تهرانی برو مطب دکتر افسانه فداییان . دکتر خیلی خوبیه
البالو_ترشک عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 13196 من آی وی اف کردم روز دهم انتقاله تخمک اهدایی بود اهااااا مبارکه
طنابببب عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 7017 حتما پیش یه دکتر خوب برو اگه تهرانی برو مطب دکتر افسانه فداییان . دکتر خیلی خوبیه& ... چند تا دکتر رفتم گفتن چیز خاصی نیست شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
zeynabkhanoom94 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 446 چند تا دکتر رفتم گفتن چیز خاصی نیست پس گرمی جات بخور شکمتو با روغن سیاه دونه ماساژ بده با پارچه ابریشمی گرم نگهش دار. سردی جات و لبنیات نخور هرعسل طبیعی اصل اگه گیرت اومد با سیاه دونه کوبیده ترکیب کن صبحا یه قاشق مربا خوری بخور ناشتا . اگه پیاز درمانی کنی که خییییلی خوبه . این کارا رو بکنی جواب میگیری حتما . هر روزم پیاده ردی سریع بکن یا برو باشگا