renger_v مدیر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2660 عنوان گزارش کار | مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 37 پست الان دارید چی می خونید؟ البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست.. 1403/01/04 | 12:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
renger_v مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2660 موفق گل ممنون، همچنین🌹 البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..
جوجه_دکتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 2643 خب صبح بیدار شدنی یه درس محاسباتی مثل فیزیک و ریاضی میخونم تا خوابم بپره بعدش زیست بعد اون یه محاسباتی دیگه بعدش شیمی اخر شب هم عمومی یا زمین میخونم ۵ بیدارشدنی ، ۱۰ و نیم / ۱۱ میخوابم
renger_v مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2660 خب صبح بیدار شدنی یه درس محاسباتی مثل فیزیک و ریاضی میخونم تا خوابم بپره بعدش زیست بعد ... خیلی هم عالی البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..
renger_v مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2660 خب صبح بیدار شدنی یه درس محاسباتی مثل فیزیک و ریاضی میخونم تا خوابم بپره بعدش زیست بعد ... چقدر استراحت میکنی؟ البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..
جوجه_دکتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 2643 چقدر استراحت میکنی؟ بعضی وقتااا از دستم در میره یا حوصلم نمیکشه زیاد میشه ولی هر ۱ ساعت و نیم یا ۲ ساعت درس نیم ساعت استراحت وسطاش هم ۲ ساعت /۲و نیم ساعت نهار و استراحت شبم ۱ ساعت شام و استراحت بعد خواب
renger_v مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2660 بعضی وقتااا از دستم در میره یا حوصلم نمیکشه زیاد میشه ولی هر ۱ ساعت و نیم یا ۲ ساعت درس نیم ساعت است ... عالی ، پس بریم تو کارش ، منم از فردا استارتو میزنم ، امروز برم یکی دو تا کتاب بخرم ، کتاب های شب امتحان البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..
جوجه_دکتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 2643 عالی ، پس بریم تو کارش ، منم از فردا استارتو میزنم ، امروز برم یکی دو تا کتاب بخرم ، کتاب های شب ام ... حلههه کتاب شب امتحان یعنی ماجراهای من و درسام و این چیزا؟؟
renger_v مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2660 حلههه کتاب شب امتحان یعنی ماجراهای من و درسام و این چیزا؟؟ نه ، کتاب های شب امتحان، اسمشون اینه البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..
جوجه_دکتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 2643 نه ، کتاب های شب امتحان، اسمشون اینه اهان😅 فک کردم میخوای برای نهایی اونو بخری میخواستم بگم به جاش فرمول ۲۰ بگیر برای تشریحی خوندن اون بهتره
renger_v مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2660 اهان😅 فک کردم میخوای برای نهایی اونو بخری میخواستم بگم به جاش فرمول ۲۰ بگیر برای تشریحی خوندن اون ب ... فارسی دارم ،فرمول بیست ، محشره البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..
جوجه_دکتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 2643 فارسی دارم ،فرمول بیست ، محشره من برا اختصاصیایی که میخوام نهایی بدم گرفتم امسال با دینی متاسفانه پارسال برای ادبیات و زبان سیرتا پیاز گرفتم
renger_v مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2660 من برا اختصاصیایی که میخوام نهایی بدم گرفتم امسال با دینی متاسفانه پارسال برای ادبیات و زبان سیرتا پ ... عالی ، اونا خوبن ،هنوزم بای بای میکنید؟😂 البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..
جوجه_دکتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 2643 عالی ، اونا خوبن ، هنوزم بای بای میکنید؟😂 دیگه زیاد بیرون نمیرم بای بای کنمم 😭😂منتظرم برم دانشگاه نمیذارم کسی بدون بای بای پاشو از دانشگاه بذاره بیرون😂
renger_v مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2660 دیگه زیاد بیرون نمیرم بای بای کنمم 😭😂 منتظرم برم دانشگاه نمیذارم کسی بدون بای بای پاشو از دانشگاه ... 😂😂😂😂عالی ، بریم تو کارش من از فردا استارت میکنم البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..
جوجه_دکتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 2643 😂😂😂😂 عالی ، بریم تو کارش من از فردا استارت میکنم باش برو لذت ببر از این تایمی که دوازدهم نیستی🤕😂 ۱ ماه دیگه کنکور دارم نمیدونم چه خاکی بریزم 😑۱ ماه تا کنکور مونده ۳ هفته بعد اون نهایی شروع میشه ۲ هفته بعد نهایی هم کنکور تیر/: