2777
2789
عنوان

ازدواج

111 بازدید | 6 پست

بچه ها دارم دیوونه میشم نمیدونم چیکارکنم از سن کم یا یکی دوست شدم رابطمون چندسال طول کشیده الان که سنم بیشترشده حس میکنم معیارام فرق داره معیار ظاهریم عوض شده دور و برم میبینم همه با عقل الان یکی و انتخاب میکنن من هم بنظرم با فکر الانم جور نیست هم اون بهم وابستس هم ترس تنها موندن دارم .چه خاکی تو سرم بریزم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینکه این تاپیک زدی ینی دوسش نداری

دویت داشتن هست وابستگی هست. ولی میگم نکنه اشتباهه نکنه اینایی که الان تو این سن اشنا میشن ازدواج میکنن انتخابشون بهتر از کسیه که سن کم اشناشده

دویت داشتن هست وابستگی هست. ولی میگم نکنه اشتباهه نکنه اینایی که الان تو این سن اشنا میشن ازدواج میک ...

نه عزیز اینطور نیست ،منم نامزد بودم بایکی پنج سال میخواست منو اما منو ول کردرفت با یکی ک تازه آشنا شده بود ،چه می‌دونم شاید فکر میکردمنطقی ،اما زندگی منو نابود کرد شماهم اگر میبینی خوبه یکی نابود کنی برو سراغ منطقت