2777
2789
عنوان

به کسی که ...

138 بازدید | 12 پست

به کسی که پتانسیل خوبی داره اراده قلبی ضعیفی پیدا کرده خیلی غصه میخوره میشه گفت افسرده طور شده خیلی هم برای اون حرف اطرافیان مهم هست

میشه چه حرفی زد که بلند بشه و امید به بهبودی سریع اوضاع داشته باشه و حرکت کنه ؟؟؟

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب میخواد خودش همه چیز رو حل کنه !

ببین نمیدونم در چه حده افسرده طور بودنش

ممکنه نیاز به دارو باشه ممکنه همینجوری با حرف حل بشه ممکنه یه سری چیزا باشه شما ازش خبر نداشته باشین

در کل اگه خیلی احساس ناتوانی می کنه باید یه کار کوچیک بهش بدی که انجام بده و اعتماد به نفسش بالا بره مثلا یه تیکه پارچه بذار جلوش بگو تا ظهر ده تا کوک بزن از نظر شنا ساده هستش ولی اون فرد براش سخته وقتی انجام داد یعنی از کارهای کوچیک و کم شروع کرد میفهمه که توانشو داره

ببین نمیدونم در چه حده افسرده طور بودنش ممکنه نیاز به دارو باشه ممکنه همینجوری با حرف حل بشه ممکنه ...

خيلى اعتماد به سقف و موفق بوده يکی اومده همه چیز رو خراب کرده دقیقا اعتماد به نفس اومده پایین چون تهدید شده به این که همه چیز رو خراب میکنم فکر میکنه واقعا یک نفر واقعا قدرت بالایی داره یا واقعا بی درک هست !

خيلى اعتماد به سقف و موفق بوده يکی اومده همه چیز رو خراب کرده دقیقا اعتماد به نفس اومده پایین چون ته ...

به نظرم در اینگونه مواقع اینکه حس کنی یکی پشتته کمک کننده است اینکه بگی هرچی بشه من مراقبتم من طرف تو هستم و واقعا هم باشی

به نظرم در اینگونه مواقع اینکه حس کنی یکی پشتته کمک کننده است اینکه بگی هرچی بشه من مراقبتم من طرف ت ...

اینگونه بگم که خیلی توهین شده اذیت شده تهدید بیخود شاید هم مهم شده و اون فرد دوم واقعا قدرت داره در تمام زندگی دست ببره اما یک شخصیت کاملا پویا رو طرف خواسته جلوی پیشرفتش رو بگیره در حال حاضر ۳ سال هست کاملا به یک شخصیت ایستا تبدیل شده !!

کاملا متوجه هست که اینطور بوده ولی انگار نیرو و انرژی درونی خودش رو گم کرده و پشتش به کسی گرم نیست و اگر بخواد الآن پی اهدافش بره میترسه امور دیگر زندگی لطمه بخوره

اینگونه بگم که خیلی توهین شده اذیت شده تهدید بیخود شاید هم مهم شده و اون فرد دوم واقعا قدرت داره در ...

به نظرم دلگرمی مهمه

اینکه تو تکیه گاه منی من پشتم به تو گرمه من همیشه طرف توام من دوست دارم

از این جملات که آدم بدونه برا یکی مهمه بود و نبودش فرق داره یکی هست که اگه بلایی سرش بیاد دنبالشو میگیره

به نظرم در اینگونه مواقع اینکه حس کنی یکی پشتته کمک کننده است اینکه بگی هرچی بشه من مراقبتم من طرف ت ...

این فرد منحصر به فرد بوده ولی یک طوری شده درباره همه خوبی های خودش به شک افتاده گویا به تایید بقیه نیاز داره چون در تهدیدات به اون گفته شده در همه جا حتی فضای مجازی از تو متنفر هستند ببینید در چه حد حجم کینه و خودخواهی و نجاست طرفی که  دل یکی رو خالی کرده !!!

به نظرم دلگرمی مهمه اینکه تو تکیه گاه منی من پشتم به تو گرمه من همیشه طرف توام من دوست دارم از این ...

و حتی طرف دوم از ازدواج کردن این فرد هم میترسه به نظرم چون ازدواج خوب یک نوع دلگرمی هست و با ترسوندن که ازدواج کنی میکشمت در این اوضاع دریای بی اعتمادی جامعه تاثیر خیلی بدتری روی طرف اول گذاشته کاش از عبارت x و y استفاده میکردم طرف اول و دوم گفتم طولانی هست !😂

به نظرم دلگرمی مهمه اینکه تو تکیه گاه منی من پشتم به تو گرمه من همیشه طرف توام من دوست دارم از این ...

خبلی ممنونم از نظرات شما بانو آوای عزیز لطفا شما هم دعا کنید😍❤