خواهش میکنم گلم
دقیقا نمیدونم تا چند روز میشه استفاده کرد جگر رو بعد فریز کردن
چون ما اصلا فریز نمیکنیم تازه به تازه استفاده کردنش بهتره
وقتی فریز کنی بنظرم میتونی نگهش داری کلا جگر برای کم خونی خوبه چون بافتش حالت ژله ای داره و مثل گوشت مقاوم نیست در برابر باز شدن یخچش
ما وقتی گوشت تکه ای رو فریز میکنیم بعد در میاریم نگاه کنی کمی خون داخل پلاستیک هست ولی بنظرم برای جگر بعد یخ باز شدنش بیشتر خونش خارج میشه برای همین گلم جگر رو تازه تازه مصرف کنین
فقط الان ک اندازه خورشتی کردی سعی کن خوراکش کنی بیشتر خوشمزه هم هست ما میگیم جغور بغور ، با پیازو و ادویه و دل و قلوه تفت میدیم و یکم میذاریم بپزه
و ابلیمو میزنیم روش