2733
2734

من نمیدونستم نباید جگرو خورد کنم . خورد کردم اندازه قلیه گوشت خورشتی گذاشتم فریزر شوهرم اومد دعوام کرد گفت همش خراب میشه و فاسدش کردی و نباید خورد میکردی بزاری فریزر...بچه ها ینی قابل استفاده نیست؟ نزدیک یه میلیون خرید

جیگر چی بوده گوسفند؟ 

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2731
جیگر چی بوده گوسفند؟ 

خیلی ناراحتم میگه باید درسته میذتشتی نه نصف کنی . میگه تو هیچی حالیت نیست و کلی بهم توهین کرد گفت مگه ندیدی زهرا ینی جاریم چه کدبانوعه و تو فقط خرابکاری کن . دلم شکسته

بنظرم جگرو بهتر اصلا فریز نکنی 

ولی اگه اندازه خورشتی کردی اشکال نداره میتونی خوراک درست کنی 

و خورشتی ریز نیست میشه توی سیخ هم کرد 

ولی سعی کن جگرو تازه به تازه بخورین چون بافتش مثل گوشت نیست بعد منجمد شدن و یخش باز شدن حالت خوبی پیدا کنه 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
2740
بنظرم جگرو بهتر اصلا فریز نکنی  ولی اگه اندازه خورشتی کردی اشکال نداره میتونی خوراک درست کنی&n ...

ممنون  اندازه به سیخ کشیدن خورد کردم ... ینی تا چند روز میتونم استفاده کنم ازش؟ شما جگرو فریز مبکنی درسته؟

اخه چرا باید خورد کردن باعث خرابیش بشه این از خودش میگه گیجه

نباوو خراب نیست جیگرگوسفند روغن بریز بانمک زردچوبه بخور مزه بهشت میده

کائنات درجهت خوشبختی من پیش میره درست میشه🌱💚 تا تــاریخ1403/3/7
ممنون  اندازه به سیخ کشیدن خورد کردم ... ینی تا چند روز میتونم استفاده کنم ازش؟ شما جگرو فریز م ...

خواهش میکنم گلم 

دقیقا نمیدونم تا چند روز میشه استفاده کرد جگر رو بعد فریز کردن 

چون ما اصلا فریز نمیکنیم تازه به تازه استفاده کردنش بهتره 

وقتی فریز کنی بنظرم میتونی نگهش داری کلا جگر برای کم خونی خوبه چون بافتش حالت ژله ای داره و مثل گوشت مقاوم نیست در برابر باز شدن یخچش

ما وقتی گوشت تکه ای رو فریز می‌کنیم بعد در میاریم نگاه کنی کمی خون داخل پلاستیک هست ولی بنظرم برای جگر بعد یخ باز شدنش بیشتر خونش خارج میشه برای همین گلم جگر رو تازه تازه مصرف کنین 


فقط الان ک اندازه خورشتی کردی سعی کن خوراکش کنی بیشتر خوشمزه هم هست ما میگیم جغور بغور ، با پیازو و ادویه و دل و قلوه تفت میدیم و یکم میذاریم بپزه 

و ابلیمو میزنیم روش 


ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز