2777
2789

سلام ما دیشب مهمونی بودیم و آخر شب که همه رفتن چند نفرمون موندیم دو تا از خاله هام و جاریم ‌و ما 

بعد هی صحبت و خنده و اینا تا اینکه جاریم گفت آره یکی از اقوام اومده خونمون (زن ‌و شوهر جوون بودن) بعد موقع خواب رفتن تو اتاق و بعد صدای حموم میومده و از این حرفا من با اینکه نسبتی با اون خانوم و آقا نداشتم اما چون جمع هم مردا بودن و هم خانوما ناراحت شدم که این حرفو زد اونم با مسخره کردنشون بعد همسرم بیرون بود آخر حرفاشون رسید گفت چیه چی میگید و اینا میخواست دوباره تعریف کنه من گفتم هیچی چیزی نگفت بعدم به جاریم گفتم زشته که این حرفا رو می‌زنید اونم با لحن تندی سریع وسایلاشو برداشتو به شوهرش گفت پاشو بریم این میخواد برای من تعیین تکلیف کنه که من چی بگم و چی نگم .... حالا وقتی که رفتن همه به من میگن تو مقصر بودی نباید میگفتی ... من حرف بدی زدم؟

ار 

گیساشو کندم ریختم زمین 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

منم دعوام شده درصورتیک اصلا مقصر یا شروع کننده نبودم اما تمام و کمال جوابشو دادم خودش پاشد رفت اخرشم خودش اشتی کرد

ن بابا خوب گفتی ایشون خیلی پررو و بیشعوره

میگفتی پس هرکی خونتون میاد ی عیب روش میزاری و پشت مام میگی والا 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مداخله گری اون یا به بلوغ فکری رسیده که بفهمه چی رو کجا بگه یا نرسیده که بازم تو مسئول تربیتش نیستی در واقع فقط حساس بودی شوهرت نشنوه

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819

همه ما، تاکید میکنم همه ما برامون اتفاق افتاده که جوگیر شدیم و حرفی تو جمع زدیم که نباید بزنیم، جاری شما هم همینطور تحت تاثیر جو بوده شما کوبیدیش وسط جمع 

بازم ما اونجا نبودیم ببینیم با چه لحن و حالتی گفتی که طرف عصبی شده رفته 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
ن بابا خوب گفتی ایشون خیلی پررو و بیشعوره میگفتی پس هرکی خونتون میاد ی عیب روش میزاری و پشت مام میگ ...

دقیقا منم همینو گفتم به بقیه بعد اونا میگن درباره تو که نگفته که ناراحت شدی

دقیقا منم همینو گفتم به بقیه بعد اونا میگن درباره تو که نگفته که ناراحت شدی

این عکس دقیقا جوابته گلم خودتو ناراحت نکن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

نمیدونم واقعا چرا بعضیا انقدر حساسید شوهرتون نشنوه یه چیزاییرو بابا بچت که نیست مرده گندس حالا چهاربارم تو جمع حرفای اینطوری بشنوه قراره چی بشه مثلا؟

ما که نمیتونم تمام ادمای دورمونو طبق عقایدو چهارچوبای زندگی خودمون تربیت کنیم 

همه ما، تاکید میکنم همه ما برامون اتفاق افتاده که جوگیر شدیم و حرفی تو جمع زدیم که نباید بزنیم، جاری ...

ممکنه با رفتار ایشون حتی شوهرشم بهش بگه این چه حرفی بود زدی ابرومونو بردی و برای جاریشون دعوا پیش بیاد

حالا یه چی گفته جلو بچت نگفته که

همه ما، تاکید میکنم همه ما برامون اتفاق افتاده که جوگیر شدیم و حرفی تو جمع زدیم که نباید بزنیم، جاری ...

من کلا همینو گفتم و چون از قبل ازش خوشم نمیاد برگشته به بقیه میگه آره این جواب سلام منو سرد میده منم گفتم ایم که منتی نیس اصلا سلام نکن 

ممکنه با رفتار ایشون حتی شوهرشم بهش بگه این چه حرفی بود زدی ابرومونو بردی و برای جاریشون دعوا پیش بی ...

نه اتفاقا تعریف که می‌کرد شوهرش می‌خندید و می‌گفت خجالت نمیکشن خونه مردم همچین کاری میکنن