اگه خون نیومده فک نکنم چیزیش شده باشه ولی بازم از دکترت بپرس
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
جواب نمیدن تعطیلاته همش حس میکنم نوک بینیم میسوزه و وول میخوره یه چیزی تو دماغم
گمونم بخیس ،ربطی به ضربه نداره ، نگران نباش
درد داشتی؟
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
خیلی خیلی کم درد داشتم لحظه اول بعد سوزش الان میترسم بخیه غضروف نوک بینی پاره شده باشه
چیزی نیس نگران نباش ، ولی بعد تعطیلات حتما برو پیش دکترت معاینش کنه
یادش بخیر مامانم که مماخشو عمل کرد روز دوم وقتی گچ هنوز رو بینیش بود اشتباهی سگک کمربند اون که حالت میخ مانند هست اون میخ محکم خورد تو دماغش و دماغش سالم موند😁
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
سلام عزیزم خوبی منم دو هفته است عمل کردم امروز دست یکی خورد به بینیم اصلا دردم نداشت خیلی یواش خورد ولی یه کوچولو پیش پیشونیم ورم کرده برای بینی شما مشکلی پیش نیومد؟