2777
2789
عنوان

جوش و آکنه

288 بازدید | 14 پست

۱۷ سالمه صورتم پر جوشه و می‌ترسم جاش بمونه

یه روز کم میشه یه روز پر پر

همه هی بهم میگن چقدر جوش زدی و من فقط کلی خجالت می‌کشم، نمی‌دونم چیکار کنم کم بشن

منم توسن تو اینطور بودم الان اصلا جوش نمیزنم جای جوشامم رفته🤗

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر پوست

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

برو دکتر حتما منم از ۱۳ سالگی جوش میزدم بی اهمیت بودم نسبت بهشون الان جاشون مونده یک ساله تحت درمانم

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

عزیزم برو دکتر زود خوب میشه

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎

پوست خیار بزار رو صورتت صورتت خنک کنه التهاب کم کنه یه بطری کوچیک بردار یه مقدار ابلیمو بریزتوش بعد هرشب باپنبه بزن روی جوشات اصلا ب جوشات دست نزن هیچ صورت بااب یخ بشور میوه زیاد بخور ویتامین سی بدنت زیاد بشه جوشا کم کم میرن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
برو دکتر حتما منم از ۱۳ سالگی جوش میزدم بی اهمیت بودم نسبت بهشون الان جاشون مونده یک ساله تحت درمانم

عزیرم علت جوش زدنتون چی بود ؟

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند از گوشه بامی که پریدیم،پریدیم ...🍁🍃

به عنوان کسی که هر درمان سنتی و... رفته هیچچچچچ نتیجه ای نداشت  جز اعصاب خوردی!! 

رفتم دکتر پوست ازم ازمایش گرفت ، قرص راکوتان داد(این دارو فقط با نسخه پزشکه) 

6ماه گذشته پوستم 50 درصد خوب شده 

طول درمان برای من گفت یکساله، 

اگه دنبال دوست داشتن و عاشق خود شدن هستی بزن رو نام کاربری ام و تاپیک (تمریناتی برای عزت نفس) من رو بخون .دنبال ارتقا شخصیتم هستم ،شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.  یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19    🔥 برای داشتن حال خوب میجنگم 🔥دنیا یه کلاس درسه تا درس نگیری اتفاقات تکرار میشن.عاشق خودت و خدا شو 

عزیرم علت جوش زدنتون چی بود ؟

بلوغ

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

بلوغ

حالا من  دو دهه از زندگیم درگیر جوشم 

از وقتی ۹ سالم بوده جوش زدم 

هرچی ازمایش میدم همه چی نرمال 

برای شما دکتر چی تجویز کرد 

حالا من  دو دهه از زندگیم درگیر جوشم  از وقتی ۹ سالم بوده جوش زدم  هرچی ازمایش میدم ...

من قبلا راکوتان میخوردم قطع کردم الان برای جاشون و لک و اینچیزا روتین پوستی برام نوشتن

من قبلا راکوتان میخوردم قطع کردم الان برای جاشون و لک و اینچیزا روتین پوستی برام نوشتن

عزیز راکوتان بعد قطعش برنگشت ؟

ببخشید واقعا چقدر سوال پرسیدم 😁

عزیز راکوتان بعد قطعش برنگشت  ببخشید واقعا چقدر سوال پرسیدم 😁

نه عزیزم ولی برام خیلیی عوارض داشت

خواهش میکنم

نه عزیزم ولی برام خیلیی عوارض داشت خواهش میکنم

دکتر برای منم تجویز کرده ولی حقیقتا مرددم 

میگن ریزش مو میاره و... 

نظر شما چیه