2789
عنوان

اسید معده🤕

145 بازدید | 23 پست

سلام عیدتون مبارک🌸

من چن سالی هست مشکل معده دارم دکترم که میرفتم میگفتن میکروب معده داری و اینا بهم دارو میدادن

یه مدت خیلی بودم اما الان وقتی صبحا از خواب بیدار میشم انگار کل دستگاه گوارشمو از دهنم تا شکم پر از اسید میشه درد و سوزش داره اصن یه حالتایی که نمیتونم بگم

دکترم قصد دارم برم اما فعلا نه میشه اگه راه حلی چیزی مبدونبن بهم بگین

واقعا دیگه داغون شدم خیلی اذیتم خیلی همین الانم همونجورم با همون حال دارم تایپ میکنم

هرچی میخورم معدم اذیت میشه چیکار کنم واقعا

از معده به پایینم بیشتر اذیته🤦🏻‍♀️

خود معدمم الان میسوزه

منم دقیقا همینطورم، با این تفاوت که بعضی وقت ها از شدت درد شدید، تا دنده هام کشیده می شه و تب شدید می کنم. اصلا دلیلش را نمی دونم هیچ دکتری هم نفهمید که مشکلم چیه. تقریبا دو سه هفته یک بار، درد روتینش تبدیل به این دردی می شه که گفتم به اضافه تب. 

فقط و فقط فهمیدم که باید خیلی مراقب غذا خوردنم باشم، هیچ وقت معده ام کامل پر نشه، هیچ وقت هم خالی نشه، ابلیمو، ابغوره، نوشابه های گازدار، چایی سنگین، کاکائو و .... هیچ وقت نخورم. این جوری کمتر اذیت می شم ولی دردها هیچ وقت به صفر نمی رسه.

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من صبح با صدای جریان اسید تو مری بیدار میشم.روزه باید بگیریم ما؟

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

اسی من رفتم‌دکتریک کپسولی بهم داد صبح ناشتا میخورم چندماهه خیلی خوبه دکتر گفت بایدچندماه مصرف کنی بعدش کم کم‌دفعات استفادشو کم کنی مثلا یکماه روزدرمیون بعدش دوروز یکبار همینجورادامه بده تادریچه معده بسته بشه اسیدمعدم فوق العاده بالابود

انجیر خشک بخر . صبحا سه چهارتا بریز تو آبجوش یکم بمونه. همشو بخور. تا چند وقت ادامه بده خودت تاثیرشو میبینی. منم مثل شما بودم الان خوب شدم

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
من صبح با صدای جریان اسید تو مری بیدار میشم.روزه باید بگیریم ما؟

من یک روز گرفتم، روز دوم درد شدید معده گرفتم تا دنده هام ، قبلا هم این درد را گرفته بودم، بعدش هم یه روز کامل تب 39 داشتم، با سرم و داروی داخل سرم یک کم تبم کنترل شد. من که دیگه از روز دوم نگرفتم. البته چیزی هم نمی خورم توی روز، فقط یه مقدار آب که بدنم کم آب نشه. و برای دردهای شدید هم داروی معده. 

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟
بعدشم غذای آبکی حبوبات ترشیجات نوشیدنی گازدار آب وسط غذا براماها سمه

حبوبات دو روز خیس کنی آبشو عوض کنی کامل نفخش میره.من زیاد خیس کردم گذاشتم فریزر.ایندفعه که اش پختم اینقدر راحت هضم شد و نفخ نداشتم اصلا.ولی اب رو قبول دارم بدجور اذیت میکنه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
منم دقیقا همینطورم، با این تفاوت که بعضی وقت ها از شدت درد شدید، تا دنده هام کشیده می شه و تب شدید م ...

وای منم اینارو میخورم سخته نخوردش..

منم دنده هام کلیه کلا همه چی می ریزه بهم