s29aa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 4231 عنوان منطق؟ 101 بازدید | 11 پست ما داریم میریم مسافرت الان توی همین جایگاه های مسافر داریم چای میخوریم یه مردی اومده بهمون میگه ماه رمضان هستا ما هم گفتیم اینجا همه مسافرن کسی هم روزه نیست چرا انقدر مردم تو کار بقیه دخالت میکنن😑😑😑 1403/01/04 | 09:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 47395 فکر کنم ممنوع باشه تاپیکتونقفل کنید ⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️
s29aa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 4231 فکر کنم ممنوع باشه تاپیکتون قفل کنید ممنون که اطلاع دادی
مامان_اسماعیل عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 33696 حالانفهمیده دیگه خواسته امربه معروف کنه چه زودناراحت میشین
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 روزه هم نباشیدنبایددرملاءعام بخوریددرماه رمضانحرام هستش یاکراهت شدیددقیقش رونمیدونم مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
narges1402 عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 8081 خب مسافر هم که باشی باید بری یک جای خلوت ...نه در انظار عمومی....اون آقا درسن گفته شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
s29aa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 4231 روزه هم نباشیدنبایددرملاءعام بخوریددرماه رمضان حرام هستش یاکراهت شدید دقیقش رونمیدونم نه ما یه گوشه بودیم پشت ماشین مون
s29aa مدیر استارتر عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 4231 حالانفهمیده دیگه خواسته امربه معروف کنه چه زودناراحت میشین اخه خودشم داشت سیگار میکشید
مامان_اسماعیل عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 33696 اخه خودشم داشت سیگار میکشید هووووف پس تختش کم بوده ولش کن😂😂
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 نه ما یه گوشه بودیم پشت ماشین مون حالاشایدفکرکرده همشهری هستیداشکال ندارهمنم شهرمسافری هستمخدایی سخته راحت مسافرمیادوغذاوچای و.....میخورهآخه همه هم مسافرنیستن هاانگارازلج جلوت میخورن عصبی بشیشماببخش مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
نگو_مثل_اونام عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 13741 روزه هم نباشیدنبایددرملاءعام بخوریددرماه رمضان حرام هستش یاکراهت شدید دقیقش رونمیدونم بیا اطراف ماقشنگ همچی میخورن یک صلوات برای سلامتیم ؟ ممنونم
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 بیا اطراف ما قشنگ همچی میخورن انشاءالله خداوندهمه مون روعاقبت بخیرکنهحق الناس خیلی خیلی وحشتناکهخداکنه به گردنمون نباشه مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......