2777
2789
عنوان

ازدواج

140 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

من یک خواستگار دارم که با هم دو ماهی بود دوست بودیم ایشون سربازی نرفتن تازه قراره توی یک شرکت استخدام بشن یک ماشین داره خونه ام طبقه بالائه پدرش رو در نظر گرفتن شما باشین با همچین پسری ازدواج میکنید ؟ 

بگوخونه ی مستقل بگیره

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

پولش مهم نیست اخلاق و اعتقاد و ایمانش مهمه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگرهمسرم اجازه بده بله🤭🤭🤭🤭🤭

مبارکت باشه

خداوندروزیت روزیادمیکنه غصه نخور

اصل ایمان پسرودرآمدحلالشه

ولی سعی کن باسیاست خونه مادرشوهرت نری یارفتی کامل آپارتمان نشین باش وفکرنکن چون مادرشوهرته هرروزبایدخونه هم باشید

هفته ای۱وعده بروخونشون فقط

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
اگرهمسرم اجازه بده بله🤭🤭🤭🤭🤭 مبارکت باشه خداوندروزیت روزیادمیکنه غصه نخور اصل ایمان پسرودر ...

شما دیگ تا تهش رفتییی😂

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

شما دیگ تا تهش رفتییی😂

گفتم دوباره تایپیک نزنه

کل سوالات آینده روهم الان بهش گفته باشم😁😂🤣🤣

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......