2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نظرشماست

من مخالف نظرشمام

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

رواج بی حد فضای مجازی بدون آموزش

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

بی ایمانی و نداشتن وجدان

پوشش اشتباه

عادی سازی روابط محرم و نامحرم

و....

همسم برمیگرده به ندونم کاریه خودمون با طرز فکر مسخره روشن فکری💔

و این حدیث  بهترین داروی این روزاست

حدیث روز✨️

💕💕امام صادق (علیه‌السّلام):

خانواده و اموال خود را با قرائت💚 سوره نور 💚حفظ کنید و زنان خود را به وسیله آن مصون و محفوظ نگه دارید،

💎زیرا کسی که دائماً روزی یک‌بار این سوره را قرائت کند، هیچ فردی از اهل منزل او به فحشا کشانده نخواهند شد

کسی هر شب🌠 یا هر روز 🌞به صورت مداومت بخونه هیچ یک از اهل بیتش خاندانش از نوه نتیجه بچه و....به گناه جنسی و انحراف جنسی دچار نمیشه تابمیره💕💕

این یکی از آثار سوره مبارکه ی نورهست☀️

❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️

چون هیچکدوم توانایی درک هم رو ندادن 

چون یه سری آدم اطراف رله غلط نشون میدن 

چون هیچکدوم آگاهی کامل ندارن 

اگه میخوای بدونی ازدواج موفق چه جوریه بیا توی تاپیکم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13280223/%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d9%86-%d9%87%d8%b1-%da%a9%db%8c-%d8%a7%d8%b2-%d8%af%d8%b3%d8%aa-%d8%b4%d9%88%d9%87%d8%b1-%d8%a8%da%86%d9%87-%db%8c%d8%a7-%d9%be%d8%af%d8%b1-%d9%88-%d9%85%d8%a7%d8%af%d8%b1-%d8%ae%d8%b3%d8%aa%d8%b3-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%af-%da%86%d9%87-%d8%a7%d9%93%d9%82%d8%a7-%da%86%d9%87-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%88%d9%85

😐😑 

پس چرا خیانت و طلاق تو‌کشورای غیر مسلمان  کمتره؟

پس عزیزدلم از آمار سرسام آوار تجاوز جنسی به خصوص تو مکانای عمومی و تک سرپرستی فرزندای اونجا بی خبری❤️

فقط امیدوارم زنای ما مثله اونجا فقط نقش کالای جنسی رو بازی نکنن و وقتی تو خیابون مرود تعرض قرارمیگیرن مثله بی غیرتا نگاه نکنن ولی راهی که ما پیش گرفتیم به ترکستان است💔💔

نمونه ی کوچیکش👇🏻

از گاردین ؛ تی شرت گشادی که از آن به عنوان پیراهن مترو نام می برند.❤️

✨️روند پوشیدن پیراهن های بزرگ برای جلوگیری از توجه ناخواسته مردانه در حمل و نقل عمومی در شهر نیویورک آغاز شد.😍

این جنبش با ویدیوهایی با هشتگ #subwayshirt که میلیون‌ها بازدیدکننده را به خود جلب کرد، [4] مورد توجه قرار گرفت.

بر اساس نظرسنجی انجام شده در بریتانیا، ۷۱ درصد از زنان با نوعی آزار جنسی در مکان های عمومی مواجه شده اند.[۵]🥀

❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️