2777
2789
عنوان

تجاوز به دختر خالم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 15154 بازدید | 40 پست

تقصیر دخترخالته،وقتی می‌شناخته اون مردک رونبایدتعارف می‌زده بهش

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
خیلی شوخه و. پیام هارو جواب میداده 😑 فکر کرده داره شوخی می‌کنه باهاش مردک وقیح

باید همون موقع پیام ها رو نشون مادرش میداده

ببخشید ولی این چیزها و چت ها رو همه میدونند تهش به کجا میرسه

رابطه اش با مادرش چطوره؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید همون موقع پیام ها رو نشون مادرش میداده ببخشید ولی این چیزها و چت ها رو همه میدونند تهش به کجا ...

مادرش مذهبی شدیده اصلا خانواده مادرم غیر مامان خودم 

مذهبین خون به پا میشه 😑

سردار بزرگ وارد میشود همگی سلامت باشید 🫂🫡

باور نمیکنم متاسفانه

اگر هم یک در صد حقیقت داشته باشه،صددرصد دختر خالت خودش مشکل داره که شوهر خالت به خودش اجازه همچین کاری داده....

شوخه یعنی چی؟

وقتی شوهر خالش پیام جنسی فرستاده چه جوری میگی شوخه و جواب داده؟

پس از قبل هم از این شوخیا داشتن...

در ضمن کرم از درخته،چطور با وجود پیش زمینه رفته تو اتاق لخت شده و شوهر خاله رو به خونش دعوت کرده؟؟؟؟

یا دروغه یا دختره خودش صددرصد مقصره و مشکل داره

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
متوسط ولی با همون خالم که شوهرش این کارو کرده رابطه خوبی دارع

درستش اینه که با مادرش حرف بزن ولی واکنشش تند خواهد بود چون دخترخاله ات پیام ها رو جواب داده و شوهرخاله ات این کارش و رو حساب چراغ سبز دادن گذاشته و بعد هم که میدونسته اون و تو خونه راه داده که نباید راه میداد باید در اتاقش و قفل میکرد که نکرد

بهتر ریز ریز به مادرش بگه با حالت ندامت و پشیمانی و گریه مادرش حتی اگه اون و سرزنش کنه ولی دیگه نمیذاره اون عوضی بیمار بهش نزدیک بشه مقصر مادرش هم هست همه میگن حتی به عمو و دایی هم اعتماد نکنید و اون به شوهرخواهرش گفته برو دنبال دخترم 

میتونه بره کلانتری با مشاور انجا حرف بزن و راهکار بگیره و اونها با مادرش حرف بزنند 

ولی هرکاری میکنه باید این اتفاق و بگه وگرنه نگفتنش یعنی چراغ سبز برای پیشرفت اون آشغال و ممکن دفعه بعد  فقط دستمالی کردن نباشه و... 😢

خیلی شوخه و. پیام هارو جواب میداده 😑 فکر کرده داره شوخی می‌کنه باهاش مردک وقیح

شوخی؟در حد ابم رو بیار؟من با شوهرش که دوازده سال ازدواج کردم باز شرمم میاد .بعد اون بازم رابطه اش رو با خاله ادامه داده؟بعد مگه دست وپا نداره خودش بزن قبول کرده اون مرد بیاد دنبالش؟یعنی باور کنم مهسا بیچاره اس ؟مظلومه؟عزیزم مهسا خیلی هم دلش میخواسته تو نگرانش نباش.هه.گفته بمون لباس بپوشم.دیگه چی؟حتما باید می اومد بالا تا این لباس می پوشید 

باور نمیکنم متاسفانه اگر هم یک در صد حقیقت داشته باشه،صددرصد دختر خالت خودش مشکل داره که شوهر خالت ...

بابا معلومه از ایناست که میرن و میدن بعد میگن وای بهم تجاوز شد .با طرف تو خونه تنها مونده یعنی دوسالش بوده نفهمیده نباید چنین کاری کنه 

شوخی؟در حد ابم رو بیار؟من با شوهرش که دوازده سال ازدواج کردم باز شرمم میاد .بعد اون بازم رابطه اش رو ...

آخه اون موقع هم که تعریف میکرد ناراحت نبود اصلا😑

سردار بزرگ وارد میشود همگی سلامت باشید 🫂🫡