2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش عزیزم حتما هماتوم هست که ۹۰ در صد خانم های باردار تجربش میکنن شما بیشتر از اینکه اون لک ها برات بد باشه استرس و اضطراب برات بده فردا برو پیش دکترت ولی حتما بهت شیاف پروژسترون میده

دنیا همه هیچو اهل دنیا همه هیچ .....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
نگران نباش عزیزم حتما هماتوم هست که ۹۰ در صد خانم های باردار تجربش میکنن شما بیشتر از اینکه اون لک ه ...

اونقدر گریه کردم بخدا خسته شدم از خودم چقدر زحمت کشیدم تو این دنیا چقدر درد کشیدم اخه 🥺🥺بخدا بگم داستان میشه نمیدونین چقدر دلم خونه چقدر اشکامو پاک کردم و ادامه دادم حالا اینم اینطور شد کاش زود صبح شه 

اونقدر گریه کردم بخدا خسته شدم از خودم چقدر زحمت کشیدم تو این دنیا چقدر درد کشیدم اخه 🥺🥺بخدا بگم د ...

وای گلم کمی خودتو کنترل کن بخدا دنیا همینه هیچکس آسوده نیست و هر کس به نحوی مشکل داره...و اینکه اینا طبیعیه که شما توی این موقعیت تمام بدبختیات یادت بیاد چون بارداری و خانوما توی بارداری به خاطر تغییر هرمون کمی اعصاب و روانشون تحت تاثیر قرار میگیره و حساس و زود رنج میشن ..پس بخاطر اون فسقلی توی شکمت به خودت مسلط باش و عزیز داخل شکمتو‌به خدا بسپار

دنیا همه هیچو اهل دنیا همه هیچ .....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
وای گلم کمی خودتو کنترل کن بخدا دنیا همینه هیچکس آسوده نیست و هر کس به نحوی مشکل داره...و اینکه اینا ...

فداتون بشم من که اینقدر مهربونین خدارو شکز این دنیای مجازی هست دکترم رفته خارج فردا برم ببینم کجا میتونم برم تو این تعطیلات یه ثانیه خوابم نبرد بخدا اونقدر که گریه کردم 😔😔😔