2777
2789
عنوان

عدم درک

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس میکنم اون دنیا عذاب میدن .... از بعضیا چنین شنیدم 

من به این چیزا اعتقادی ندارم اما به عنوان یه آدمی که کاملا درکت میکنم و مشکلات تورو صد برابر داشتم و دارم بهت میگم که راهش نیست نمیدونم راهش چیه خودم هنوز بهش نرسیدم اما میدونم یه روزی همه چی تموم میشه:)

من به این چیزا اعتقادی ندارم اما به عنوان یه آدمی که کاملا درکت میکنم و مشکلات تورو صد برابر داشتم و ...

میدونه چیه با یکسری مشکلات که دارم از لحاظ روحی خیلی سخته . بخدا این مشکل بقدری بده که نمیتونم درس بخونم ، سر کلاس نمیتونم گوش بدم ، امتحان با بدبختی میدم ولی معدلم بالاست 

آرزوی من مهاجرته 

انجامش میدم به زودی 

دیر نیست اما از الان بهت میگم که 

ایندتو بساز میدونم سخت ترین کار دنیاس من به تو میگم اما خیلی وقتا حال ندارم از جام پاشم اما باید بتونیم پیشرفت کن تا میتونی مهارت یاد بگیر درس بخون هرجوری شده هنری یاد بگیر که اگر روزی این مشکلات تموم نشد بتونی رها کنی و بری زندگی خودتو بسازی 

میدونه چیه با یکسری مشکلات که دارم از لحاظ روحی خیلی سخته . بخدا این مشکل بقدری بده که نمیتونم درس ب ...

به خدا قسم میدونم منم دمه کنکورمه ولی نمیتونم درس بخونم مغزم نمیکشه اما مجبوریم

به خدا قسم میدونم منم دمه کنکورمه ولی نمیتونم درس بخونم مغزم نمیکشه اما مجبوریم

من توی یه مدرسه آزمون دار قبول شدم که خیلی معروفه و گرونه تو تهران و معدل ها کلا بالا ۱۹ بودن . ۱۹.۳۶ و ۱۹.۸۸ و ۱۹.۳۰

👏👏👏 درسته

دختر گل کل پستا رو خوندم چی میشه که فکر می‌کنی درکت نمیکنن ،،،مبدونی الان جای دختر من محسوب میشی من یه پسر همسن تو دارم 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»

ببین اگه خدا ام بیاد پایین مادر پدر تو از محدودیت هاشون کوتاه نمیان پس دو راه داری 

یا این تایمو با افسردگی و خواب میگذرونی و هیچ وقت این مشکلات پایان نداره یا با افسردگی و مشکلاتت میجنگی و توی این دوران محدودیت مهارت یاد میگیری درس میخونی درس رو متوجه نمیشی به جای ۲۰ بار ۵۰ بار میخونی تهش یا خانوادت باهات کنار میان و در نهایت یه ادم موفقی یا نمیان و میگی خدانگهدار شما 

تمام این پایانه خوشه