2777
2789
عنوان

عدم درک

298 بازدید | 34 پست

یه مدته که بهم ریختم و اوضاع زندگیم خوب نیس . مجردم و با خانواده زندگی میکنم . تصمیم گرفتم برم روانشناس و خوب دارم میرم جلو ولی از اونجایی که لازمه خانواده ام کمی بیشتر حواسشون باشه و بیشتر درکم کنن گفتم بهشون بگم ولی اونا اصلا درک نمیکنن و رفتار خشن و .... نشون میدن و من دارم مذاب میشم

من ۱۷ سالمه از بچگی تو بدترین شرایط زندگی بودم فقط آسیب روحی یادمه خیلی تراپیست رفتم خیلی اما فایده نداشت چون پدر و مادر من نمی‌پذیرفتن که مشکل دارن و باید درمان شن هنوزم نپذیرفتن هر روز دعوا داریم هر روز تو خونه زندانیم ۱۷ سالمه هنوز حریم شخصی واسه خودم ندارم گوشیمو چک میکنه حتی خیلی شرایط بدیه من هر راهی که بود امتحان کردم نشد واقعا کم آوردم مریض شدم به خدا چند روزه بحث داریم طبق معمول یه طرف بدنم سِر شده

من ۱۷ سالمه از بچگی تو بدترین شرایط زندگی بودم فقط آسیب روحی یادمه خیلی تراپیست رفتم خیلی اما فایده ...

باز مامانم مشاورم صحبت کرد بهتر شده و تقریبا بهتره ولی بابام نه هنوز 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۷ سالمه از بچگی تو بدترین شرایط زندگی بودم فقط آسیب روحی یادمه خیلی تراپیست رفتم خیلی اما فایده ...

من اون روز مامانم جلوی صورت خودم گوشیمو برداشت رمز زد همه جا رو چرخید خاموشید

باز مامانم مشاورم صحبت کرد بهتر شده و تقریبا بهتره ولی بابام نه هنوز 

پس خداروشکر کن ببین میدونم سخته اما تو مشکلات ندادی نمیدونم چند سالته ولی بدون مشکل تو خانواده هست اما مهم اینه چه مشکلی باشه خیلیا بدتر از توان مثل من

مشاور صحبت کردیم سرش به ته خط رسیده بودم علاوه بر جلسه خانواده ام  سبک قدیمی دارن و من مدرن و جدیدم و نمیخوریم و اونا میخوان من عین خودشون باشم و یکسری مسائل روحی هم هست کلی اذیتم

من ۱۳  ولی میخواستم خودکشی کنم ....

عووو دختر تو اول راهی من همسن تو بودم مامانم پرینت شماره هامم میگرفت نمیگم درست بودا نه منو نابود کردن و همچنان دارن میکنن اما توو این جامعه که میدونیم جفتمون چه خبره طبیعیه تو این سن مواظبت باشن درست میشه من دیگه وقت دانشگاه رفتنمه هنوز تنها بیرون نمیرم روانی شدم واسه تو عادیه

مشاور صحبت کردیم سرش به ته خط رسیده بودم علاوه بر جلسه خانواده ام  سبک قدیمی دارن و من مدرن و ج ...

خانواده من میگن تو هنوز نباید ابرو هاتو برداری در این حد قدیمین 

ولی اینو بدون تو نمیتونی اونارو تغییر بدی و خودکشی ام راه درستی نی کسی که داره بهت اینو حرفو میزنه ۲ بار خودکشی کرده اما جز درد کشیدن و بدتر شدن همه چی هیچ فایده ای نداره مطمئن باش نمیمیری اونوقت حتی دیک ۱ ثانیه ام تنهات نمیزارن و بیشتر محدود میشی

عووو دختر تو اول راهی من همسن تو بودم مامانم پرینت شماره هامم میگرفت نمیگم درست بودا نه منو نابود کر ...

نه آخه مثلا من سر یه درسی ضعیفم ولی با این حال کلی میخونم و جر خوردم و بعد نمره اش آوند داشتنم خفم میکردن به جای اینکه لامصب تو حداقل یه تلاشی کردی 

خانواده من میگن تو هنوز نباید ابرو هاتو برداری در این حد قدیمین  ولی اینو بدون تو نمیتونی اونا ...

دیگه تازگیا میبینم فکر شو میکنم سعی میکنم مشغول شم و حرف مشاورم مرور میکنم دست نمیزنم

چرا خودکشی کردی

نه آخه مثلا من سر یه درسی ضعیفم ولی با این حال کلی میخونم و جر خوردم و بعد نمره اش آوند داشتنم خفم م ...

من پدر و مادرم شاغلن از بچگی یادم نمیاد مامانم تاحالا پای درسام نشسته باشه اما نمرم پایین میشد سرزنشم میکرد و هنوزم میکنه فک میکنه من بچه ۱۰ سالم و باهام مثل بچه ها رفتار میکنن اما چاره ای نی توی این جنگ فقط تو از پا درمیای من هرتلاشی میکنم به چشم خانوادم نمیاد اما تا مشکلی پیش میاد سریع واکنش نشون میدن 

من پدر و مادرم شاغلن از بچگی یادم نمیاد مامانم تاحالا پای درسام نشسته باشه اما نمرم پایین میشد سرزنش ...

وای منم میشه گفت ۹۵ درصد داستانو دارم و اشکم در میاد دیوونه میشم سرش

دیگه تازگیا میبینم فکر شو میکنم سعی میکنم مشغول شم و حرف مشاورم مرور میکنم دست نمیزنم چرا خودکشی کر ...

من داستان زندگیم خیلی غم انگیز تر از چیزایی که تو تعریف میکنی من بچه طلاقم و با نامادری زندگی میکنم با صد ها هزار مشکل اما راهش نی همین الان اگر میدونسم میمیرم به خدا قسم یه لحظه ام صبر نمیکردم اما جز درد کشیدن هیچ فایده ای واسه ادم نداره