من چند وقتیه جفت بازوهام حالت لک شده نمیدونم زنتیکیه یا بخاطر کبدت میدونین چجوریه روی بازوم با زیرش آنگاه دو نیم شده قشنگ خط افتاده زیرش صافه روش لک شده ممکنه بخاطر کبد باشه؟خودمم سبزه ام
الانم چند وقته بین پهلو و زیر بغلم چند تا لک حالت کبودی افتاده یکی میگه مشکل خونیه یکی میگه کبدی یکی میگه به جایی خورده
فک نکنم از کبد باشه کبد بیشتر جوش میزنه ریزش مو کسلی و سستی و حالت خستگی جوش صورت و بازو علائم مهمشه
میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚 «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد میکشد و به وسعت دنیا میگرید و کسی آن را احساس نمیکند...
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.