2777
2789

حتلم اصلا خوب نیست با عشقم دعوامون شده چند روزه باهام حرف نمیزنه شماره هامو بلاک میکنه اخرین بازدیدشو مخفی میکنه کوسشن باکس میذاره که دخترا حرف بزنن اون همیشه وقتی میخواد یه غلطی بکنه کوسشن باکس میزاره که جواب بدنو لاس بزنه. حالم اصلا خوب نیست امروز توی مراسم عید دیدمش با دوستش بود دیدم یه دختره باهاشون رفت منو نرسوند خونه ولی اونو بردن میگفت دختر خاله دوستمه. حتی یه زنگم بهم نزده به پیامم نداده دو روزه پیام دادم سین نزده... کتکم زده بود دوس پسرم کل بدنم کبوده با این شرایط به جای اینکه من بلاکش کنم اون مغروره و اینکارارو میکنه! تروخدا برام یه ف.ال بگیرید نمیدونم دارم چیکار میکنم قلبم داره از جاش کنده میشه

میگه کلافه شدم میخوام چند روز حرف نزنیم یه مدت تا اروم شم اما دروغ میگه به جون مامانش و قران و ... قسم میخورد که با هیچ‌ دختری حرف نمیزنه و  نفر سومی نیست. اما من حس ششم خیلی قویه میدونم داره دروغ میگه. تروخدا چیکار کنم مردم از حال بدی. یه ف.الی چیزی طالع بینی بگیرید برام

چه فالی اخه یکم خودتو دوست داشته باش و ارزش قائل شو برا خودت😔

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه کلافه شدم میخوام چند روز حرف نزنیم یه مدت تا اروم شم اما دروغ میگه به جون مامانش و قران و ... ق ...

خودتو سرگرم کن نرو سمتش سخته ولی شدنیه بخودت برس کتکت زده بعد بازم منتظرشی چرا اخه خودتو نمیبینی دختر

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️
عزیزم چرا با خودت این کارو میکنی چرا ارزش و قدر خودتو‌نمی دونی  واقعا رابطه با همچین ادمی ارزش ...

😭😭😭😭😭 دارم دبوونه میشم این چند روز هرچی بهش زنگ زدم پیام دادم جوابمو نمیداد تا امروز با اون‌دختره دیدمش بعد من کفشم خراب شد داخل مراسم اومد درستش کنه ولی درست نشد گفتم مهم نیست تو برو رفت اصلانم دیگه برنگشت کمکم کنه کلا سر پا موندم نرقصیدم هیچکس همرام نبود . پیش دوستاشم نبود نمیدونم کدوم گوری رفته بود

چهار ساله باهمیم .... الان فکرشو میکنم بره با بکی دیگه دیوونه میشم

دیوونه نشو واقع بین باش هر رابطه ای یه عمری داره عزیزم شاید قراره فرد بهتری وارد زندگیت شه آروم باش برو سمت خدا از اون آرامش و کمک بخواه فقط اونه ک میتونه کمکت کنه

دیوونه نشو واقع بین باش هر رابطه ای یه عمری داره عزیزم شاید قراره فرد بهتری وارد زندگیت شه آروم باش ...

خیلی دلم براش تنگ میشه... بخدا اینقدم زشته اینقد هوله فقط من تحملش میکنم چون دوسش دارم هزار هزار بار بهم خیانت کرد صدای اه و ناله خودشو دختررو شنیدم باز کنارش موندم خودمو جمعو جور کردم گفتم دوسش دارم

آجی خیلی حالم بده وسط یک دودلی بزرگم شناسایی شدم نمیتونم تاپیک بزنم  میشه درخواستمو قبول کنی & ...

اوکی

با این همه بلاهایی که به سرت آورده هنوزم بهش میگی عشقمممم

بابا تو دیگه کی هستی 

طرف لایه دست بزن داره به جای ف&ال گرفتن ردشون کن بره

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        
خیلی دلم براش تنگ میشه... بخدا اینقدم زشته اینقد هوله فقط من تحملش میکنم چون دوسش دارم هزار هزار بار ...

ببخشید اینو میگم ولی هیچکس یه ادم ضعیف و وابسته رو نمیخواد زودتر ی فکری بحال خودت بکن

😭😭😭😭😭 دارم دبوونه میشم این چند روز هرچی بهش زنگ زدم پیام دادم جوابمو نمیداد تا امروز با اون‌دخت ...

وابستگیه فقط و‌کمتر از ده روز بعد از این که پذیرفتی ادامه ی این رابطه به ضرر خودته فراموشش میکنی و‌وقتی یه ادم درست وارد زندگیت شد و‌دوستت داشت به این روزا و احساساتی که داشتی میخندی☺️