2777
2789
عنوان

عیدی مادرشوهر

229 بازدید | 17 پست

مادرشوهرمب دوتا نوه دیگش عیدی داده ۱۰ ساله و ۱۶ شاله ان پسر من ۸ ماهشه خیلیا بهش عیدی دادن اما مادرشوهرم و خاهرشوهرم کوچیکم بهش ندادن شماباشین ناراحت میشین؟ ب شوهرم میگم میگ کوچیکه هنوز نمیفهمه بچه میگم ماک فرق گذاشتنومیبینیم

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

به نظر من هم ناراحت نشید

بهتر بود میدادن البته

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ناراحت ک میشم اتفاقا چون برا خودمونم زیاد پیش اومده 

ولی خب فقط میشه ناراحت شد یه مدت بعدم ادم یادش میره. بعضیایا ذاتشون خرابه یا ذاتن بیشعورن

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
ناراحت ک میشم اتفاقا چون برا خودمونم زیاد پیش اومده  ولی خب فقط میشه ناراحت شد یه مدت بعدم ادم ...

فرق گذاشتن بده😢

فرق گذاشتن بده😢

بله عزیزم🥺

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
ناراحت نباش باید بدن بین نوه ها فرقی نزارن ولی به بچه منم الان سه ساله عیدی ندادن ولی به نوه های دخت ...

عروس هیچی خب نوه نوه هست فرقی نداره

ن وقتی پدر شوهرتون داده یعنی کل خانواده دادن خواهر شوهر کوچیکتون شاید سر کار نمیره یا خرجی از پدرسون میگیره مادر سوهرتون شاید همینطور از شوهرش میگه ناموسن درک کنین چرا سر چیزایی کوچیک به شوهراتون میگین اوناهم با خانواده اشون بحث کنن 

ن وقتی پدر شوهرتون داده یعنی کل خانواده دادن خواهر شوهر کوچیکتون شاید سر کار نمیره یا خرجی از پدرسون ...

بجثی نبوده خاهرشوهرمم شاغله

وقتی داره ب اون دوتا بده حتما داره

مادرشوهرم جدا ب نوه هاش داده وگرن اگ ب هیشکی نمیداد ک برای من اصلامهم نبود

عروس هیچی خب نوه نوه هست فرقی نداره

اتفاقا منم همین و به شوهرم میگم من و بد نشون بدن این بچه سه ساله که از خودتونه که بهانه میکنید کلا تو زندگیم هرکاری میخواستن نکنن عروس که من باشم بدم و بد کردم بعد هیچ کار نکردن هیچ جوره نمیتونم روشون حساب کنم