ما مستاجریم قبلا یه خونه ای اجاره کرده بود واحد بود چون من میترسیدم و از اول تنهای بیرون نمیرفتم اونطرف ها کسی نداشتم نزدیکم به شوهرم میگفتم درو قفل میکرد میرفت سرکار چند بار جاریم زنک زد گف میام خونتون منم گفتم شوهرم درو قفل کرده کلید ها رو برده نیا میمونی پشت در الان خونمون عوض کردیم اومدیم یه جای نزدیک به خواهر شوهرم الانم شوهرم در و قفل میکنه چون کلید یدک دارم میتونم در و باز کنه کسی اومدنی خلاصه جاریم اینا عید دیدنی اومدن با عروسش اینا، این گف به عروسش نزدیکی هر گاه بیا در اینجا رو قفل نمیکنه عموت(شوهرم) اون خونشون چون اونطرف پس زیاد بود در و قفل میکرد جوری گف کسی ندونه فک میکنه به شوهرم خیانت میکنم بخاطر همین در و قفل میکنه یعنی همون لحظه من زبونم بند اومد چیزی نتونستم بگم (خونه قبلیم مجتمع بود نگهبان داشت کسی حق نداشت بیاد تو) به شوهرم میگم دیدی چی گف میگه ول کن اون مگه میفهمه چی میگه دلم میخاد این حرفشو به خوردش بدم ولی نمیدونم چطوری البته من اصلا وقتی تنها کسی بیاد در بزنه بفهمه فامیل های شوهرم جواب نمیدم واقعا از اخلاقشون بدم میاد وقتی میان اعصاب خورد میشه بنظرتون من بد برداشت کردم
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
سلام ترنج جان همسرتون بهتر شدن ناراحت شدم اون تاپیکتونو دیدم
سلام قشنگم
الحمدلله همه چیز خوبه و ما شاد و شاکریم
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم