2789
عنوان

جاریم گف

640 بازدید | 21 پست

ما مستاجریم قبلا یه خونه ای اجاره کرده بود واحد بود چون من میترسیدم و از اول تنهای بیرون نمیرفتم اونطرف ها کسی نداشتم نزدیکم به شوهرم میگفتم درو قفل میکرد میرفت سرکار چند بار جاریم زنک زد گف میام خونتون منم گفتم شوهرم درو قفل کرده کلید ها رو برده نیا میمونی پشت در الان خونمون عوض کردیم اومدیم یه جای نزدیک به خواهر شوهرم الانم شوهرم در و قفل میکنه چون کلید یدک دارم میتونم در و باز کنه کسی اومدنی خلاصه جاریم اینا عید دیدنی اومدن با عروسش اینا،  این گف به عروسش نزدیکی هر گاه بیا در اینجا رو قفل نمیکنه عموت(شوهرم) اون خونشون چون اونطرف پس زیاد بود در و قفل میکرد جوری گف کسی ندونه فک میکنه به شوهرم خیانت میکنم بخاطر همین در و قفل میکنه یعنی همون لحظه من زبونم بند اومد چیزی نتونستم بگم (خونه قبلیم مجتمع بود نگهبان داشت کسی حق نداشت بیاد تو) به شوهرم میگم دیدی چی گف میگه ول کن اون مگه میفهمه چی میگه دلم میخاد این حرفشو به خوردش بدم ولی نمیدونم چطوری البته من اصلا وقتی تنها کسی بیاد در بزنه بفهمه فامیل های شوهرم جواب نمیدم واقعا از اخلاقشون بدم میاد وقتی میان اعصاب خورد میشه بنظرتون من بد برداشت کردم

خب رفتار خودتون باعث این تفکره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

خب وقتی شوهرت درو قفل میکنه روت میره کلیدم نمیده معلومه همه هزارتا فکر میکنن

خب یعنی خودت نمیتونی با کلید خودت درو قفل کنی؟!🫤🫤🫤🫤

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببخشید ولی واقعا کار شما و شوهرت زشت بوده! 

ینی چی شوهرت بره و بدون کلید درو واست قفل کنه ! حالا یبار ک‌جاریت زنگ زد بار دوم به شوهرت میگفتی کلید واست بزاره ! 

اومدیمو تو یه مشکل واست پیش اومد‌خاصی اصن فرار کنی !! اونوقت چجوری میخاسی باز کنی درو

.
سلام ترنج جان همسرتون بهتر شدن ناراحت شدم اون تاپیکتونو دیدم

سلام قشنگم 

الحمدلله همه چیز خوبه و ما شاد و شاکریم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خب وقتی شوهرت درو قفل میکنه روت میره کلیدم نمیده معلومه همه هزارتا فکر میکنن خب یعنی خودت نمیتونی ب ...

من صبا نمیتونستم بیدار شم در قفل منم شوهرم میگف درو قفل منم من خودم بش میکفتم از اونور قفل کن