2777
2789
عنوان

مهمون اومده بود خونمون...

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 34 پست
خودت تو همچین موقعیتی قرار بگیری که با طعنه همچین حرفی بزنن بهت چه حسی بهت دست میده من اصن از این خ ...

خب اگه گفته حتما نزدیک بوده که گفته و قطعا منظور بدی نداشته عزیزم منم برام پیش اومده ولی ناراحت نشدم

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگه گفته حتما نزدیک بوده که گفته و قطعا منظور بدی نداشته عزیزم منم برام پیش اومده ولی ناراحت نشدم

نه نزدیک نبوده اصلا فامیل نبوده طرف دوست خانوادگیمونه که ۳ ۴ سالی یه بار میبینمش و هیچ رابطه ای هم نداریم

عزیزم خودتو ناراحت نکن منظور بدی نداشته یعنی اینو مطمعنه که تو خیلییییی خوشگلی میخواسته بگه خواهرتم خیلی خوشگل شده اینجوری گفته خوب نگفته ولی منظورش این بود تو که خیلیییی خوشگلی اونم خوشگل شده

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

نه نزدیک نبوده اصلا فامیل نبوده طرف دوست خانوادگیمونه که ۳ ۴ سالی یه بار میبینمش و هیچ رابطه ای هم ن ...

چی بگم

عمه های شوهرم شب عروسی خواهرمو دیدن قبل ورود من بهش گفتن وای تو چقد از خواهرت خوشکلتری. حالا اصن منو ...

حالا من یه چیزی بگم من همسرم پسرخالمو قبل من با دختردایم درحد ۲ ماه بوده و جدا شدن تو جشن نامزدیم اونیکی زنداییم اومد گف به فلانی گفتم امروز تو باید اینجا میبودی ،،منم گفتم فعلا که منم،دیگم جوابشو ندادم

منو خواهرم یکسال تفاوت سنی داریم خواهرم چشمای رنگی پوست سفید داره ولی من گندمیم پوستم خال ریز ولکه و دونه داره دماغمم بزرگ بود که عمل کردم و کلا زشت ترم...از بچگی تو مدرسه باهم بودیم و همه حتی دوستای خودم معلما و...بهم میگفتن خواهرت خوشگلتره..خب چیکار کنم مگه تقصیر من بوده..ما خودمون ایینه داریم میبینیم والا نیازی نیست بقیه بگن...الان واسم مهم نیس ولی اون موقع بچه تر بودم خیلی دلم میشکست

من اصلا از این خاله زنک بازیا خوشم نمیاد اصن زیاد تو جمع نمیام درگیر این چیزا باشم ولی چرا باید به ط ...

اون شعور خودش را رسونده شما هم برات بی اهمیت باشه. با گفتن اون نه تو از زیباییت کم شده و نه به زیبایی خواهرت اضافه شده. پس اصلا بهش فکر هم نکن.

منظوری نداشتم از کامنت قبلیم. امشب مادرم هیچی نمیتونست بخوره و من به فکرشم. الهی هیچ‌وقت براتون پیش نیاید ولی یک مقایسه کنید شما از چی ناراحتید من از چی؟ بخدا که آرزومه یک بار دیگه بتونه درست حرف بزنه و غذا بخوره.

اگه سلامتید و حال دلتون خوشه شکرگزار باشید و برای چیزهای الکی اعصاب خودتون را بهم نریزید. دنیا فقط دو روزه فقط دو روز تازه نصفشم رفته و خبر نداریم 

عمه های شوهرم شب عروسی خواهرمو دیدن قبل ورود من بهش گفتن وای تو چقد از خواهرت خوشکلتری. حالا اصن منو ...

زن داداش من لباس عروسیش زیاد جالب نبود هممون اینو میدونستیم حتی خودش

یبار یکی از فامیلامون انگار میخاست نظر مارو هم بدونه جلو زن داداشم با حالت مسخره گفت عروستون تو مانتو قشنگه ها ولی تو لباس عروس انگار خوب تو تنش نشسته بود یک لحظه زن داداشم اشک تو چشماش اومد 

منم نامردی نکردم گفتم اتفاقا تو ارایشگاه همه از لباس  خانم برادرم تعریف میکردن عکسای عروسیش عین کارت پستال شده نکه خودش خوشگله هر چی تنش کنه بهش میاد ماانگار اون شب خوب نگاه نکرده بودی طرف دهنش بسته شد 

و بعدها زن داداشم کلی تشکر کرد😂😂😂