2777
2789
عنوان

از چی خسته اید؟

331 بازدید | 30 پست

چقدر خوبه که بخوابیم و بعد تو یه دنیای دیگه بیدار بشیم و بگن خواب بد می دیدی؟ خیلی ناله می کردی! 

با تعجب نگاهشون کنیم! بگیم همه اینها خواب بود؟ واقعی نبود؟ همه چیزهایی که نگرانش بودم، خواب بود؟ الان واقعا اون طرف کسی منتظرم نیست؟ چون همه اش تو ذهن و خیالم بوده! چقدر خوب، چه آرامبخش! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بلاتکلیفی

از غصه خانوادم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

مثل مرگ که شبیه بیدار شدن از خوابه، مثل الان که از خواب بیدار میشی و میگی:  اشکالی نداره، مهم نیست چقدر واقعی به نظر می رسید اون فقط یک خواب بود و من الان اینجام...مرگ هم شبیه همینه شما خواهید گفت:  منِ واقعی الان همین هستم...زندگیِ فیزیکی فقط یک رویا و خواب بود......

درسسسس

تاریخ هم ممکنه تکرار بشه ولی تو هیچ وقت تکراری نمیشی قلب من🫂♥ درخواست دوستی نمی پذیرم😴 هر وقت از همه دنیا ناراحت بودی و فکر کردی این دیگه تهشه یادت بیوفته خدا بعضی وقتا میندازتت ته چاه که عزیز مصرت کنه جا نزن فقط بهش تکیه کن🌱

اومدم به همه عرض خسته نباشید اعلام کنم 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی