2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مراحل رو دنبال کن:

1. **روی دکمه استارت کلیک کن** یا کلید `Windows` رو فشار بده.

2. توی جستجوی ویندوز، **`eventvwr`** رو تایپ کن و اینتر بزن.

3. وقتی **Event Viewer** باز شد، از سمت چپ **Windows Logs** رو پیدا کن و روی **System** کلیک کن.

4. حالا یه لیست از رویدادها رو می‌بینی. برای پیدا کردن زمان‌های روشن و خاموش شدن، باید دنبال **Event ID 6005** (برای روشن شدن) و **Event ID 6006** (برای خاموش شدن) بگردی.

5. می‌تونی از قسمت **Filter** برای پیدا کردن راحت‌تر این رویدادها استفاده کنی.

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
خب این زمان خاموش و روشن کردن در یک ماه پیشم میتونه پیدا کنه؟

آره، می‌تونی.اگه تنظیمات پیشرفشو عوض نکرده باشی و فضا برای ذخیره اطلاعاتش باشه، باید بتونی ببینی که یک ماه پیش کامپیوترت چه زمان‌هایی روشن بوده.

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
آره، می‌تونی.اگه تنظیمات پیشرفشو عوض نکرده باشی و فضا برای ذخیره اطلاعاتش باشه، باید بتونی ببینی که ...

من نگاه کردم دیدم دو سه روزی که یک ماه پیش با لپ تاپ کارکردم ننوشته بود تاریخ و زمانشو و برعکس زمان هایی که نبودم مثلا بهمن که اصلا از لم تاپ استفاده نکردم تاریخ و زمان نوشته

من نگاه کردم دیدم دو سه روزی که یک ماه پیش با لپ تاپ کارکردم ننوشته بود تاریخ و زمانشو و برعکس زمان ...

ببخشید من الان به لپتاپ دسترسی ندارم ک بخوام آموزش تصویری بدم 

کد ۶۰۰۵ برای روشن شدن

کد ۶۰۰۶ برای خواموش شدن

میتونی توی گوگل سرچ کنی: آموزش Event Viewer

ببخشید من الان به لپتاپ دسترسی ندارم ک بخوام آموزش تصویری بدم  کد ۶۰۰۵ برای روشن شدن کد ۶۰۰۶ ...

من زدم برای دو ماه رو فقط نشون داد یکی برای تیر و یکی مهر که اونم فقط چندتا ولی دیگه ماه هارو نشون نمیده

که من لپ تاپمو مهر گرفتم

ببخشید من الان به لپتاپ دسترسی ندارم ک بخوام آموزش تصویری بدم  کد ۶۰۰۵ برای روشن شدن کد ۶۰۰۶ ...

میشه اگه دسترسی پیدا کردی ببینی برای خودت مثل من نشون میده یا نه؟

میشه اگه دسترسی پیدا کردی ببینی برای خودت مثل من نشون میده یا نه؟

الان مسافرتم عزیزم

وقتی برگشتم خونه حتما نگاه میکنم بهت میگم