2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نداره

اما من الان لپ تاپم یکساله ک ب شارژر وصله تو اتاق ازش استفاده میکنم لپ تاپ های جدید ب 100 ک میرسن مدار شارژ قطع میشه و سلامت باتریشون حفظ میشه تو خونه ای همیشه بزار با شارژر استفاده کن

نداره اما من الان لپ تاپم یکساله ک ب شارژر وصله تو اتاق ازش استفاده میکنم لپ تاپ های جدید ب 100 ک م ...

یک سوال درمورد لپ تاپ داشتم

اینکه داخل لپ تاپ میشه فهمیده که مثلا یک ماه پیش در این روز چه ساعتی لپ تاپ روشن شده؟

یک سوال درمورد لپ تاپ داشتم اینکه داخل لپ تاپ میشه فهمیده که مثلا یک ماه پیش در این روز چه ساعتی لپ ...

اینو نمیشه فهمید اما کارکرد کل لپ تاپ تعداد خاموش روشن شدنش و تایم روشن بودنش رو میتونی بفهمی 

با نرم افزار hard disk entinel

اینو نمیشه فهمید اما کارکرد کل لپ تاپ تعداد خاموش روشن شدنش و تایم روشن بودنش رو میتونی بفهمی  ...

تعداد روشن و خاموش شدنشو بعد از اینکه این برنامه رو نصب کردیم و بعد از نصب به بعد اگه لپ تاپ رو روشن خاموش کنیم تعدادشو نشون میده یا نه مثلا من الان نصب کنم و ازش بخوام بدونه یک دو سه روز پیش چندبار روشن خاموش شده؟

از بار اول ک لپ تاپ روشن شده رو تا الان رو نشون میده

منظورت تمام روز هایی که روشن شده

یا منظورت  فقط اینه که اگه الان روشن کنم تا زمانی که دارم استفاده کردمو نشون میده؟

از بار اول ک لپ تاپ روشن شده رو تا الان رو نشون میده

منظورم زمان های که لپ تاپ رو روشن کردیم بعد از اینکه این نرم افزار رو داریم نشون میده یا نه مثلا من الان این نرم افزارو برای بار اول نصب کنم و بخوام که مثلا روشن شدن های دیزوژ پریروز که نرم افزارو نداشتمو نشون بده؟

منظورم زمان های که لپ تاپ رو روشن کردیم بعد از اینکه این نرم افزار رو داریم نشون میده یا نه مثلا من ...

از ر.وز اولی ک لپ تاپ رو خریدی نشون میده هر تعداد از روز ساخت لپ تاپ ک خاموش روشن شده به هر اندازه ای ک روشن بوده

خودتون استفاده کردین؟ بعدم مگه میشه همچین چیزی؟

بله استفاده کردم و میکنم همچنان

این نرم افزار برای تست سلامت هارد استفاده میشه

یک نرم افزار هم داریم به اسم BATExpert ک نشون میده سلامت بارتی لپ تاپتون چقدره و چند بار تا الان ب شارزر وصلش کردید از زمان خرید