2777
2789

قضیه اینه که من پدر مادر ندارم و با مادربزرگم زندگی میکنم خودم مستقلم استخدام شدم درسمم میخونم خیلی پیشرفت کردم ولی همه بهم میگن ازدواج کن تا مامانجون هست نباشه جایی نداری زندگی کنی راست هم میگن بمونم بابد دوتا عموی معتادمو نگه دارم و اوضاع بدتر میشه ولی انقدر اعتمادبنفسم داغونه همه خواستگار هامو رد میکنم این اواخر دیگه جوری میشه که با مامانجون بحث میکنم

ولی دست خودم نیست از شرایط خانوادم خجالت میکشم و دندونام خرابه اونم رو اعصابمه خجالت میکشم با کسی اشنا بشم محیط کارم هم ماسک میزنم 

حالا پسری هست که همکارمه از دوسه سال پیش خواستگارمه شرایط خانوادمو هم میدونن پدرش رئیس دانشگاه مادر و خواهرش پزشکن 

همیشه عمم پشتم بود خواستگارامو رد میکردم این دفعه عمم هم میگه بسه دوسال این بنده خدا رو کشش دادی برو اشنا شو 

بهشونم میگم بخاطر دندونمه میخندن میگن بابا دندونای ماهم خرابه 

هفته اینده میخوان بیان دلم میخواد محو بشم از رو زمین به خود پسره پیام بدم بگم نیان؟

منم دوسش دارم منم میخوام ازدپاج کنم ولی دوست داشتم اول دندونامو درست کنم ظاهرمو اوکی کنم بعد

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختررررررر کامان بیبیییییی شانس یه بار در خونه ادمو میزنهههههه خنگول اونا رو هم درست  می‌کنی اصلا نکنی هم مگه چشهههه اینقدر سخت نگیرررر خوشبخت باشی خب دیگه کی انشالله شیرینییی؟

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

دیونه نشو مورد به این خوبی..بزار بیان خواستگاری انشالله میری دندونت رو درست میکنی آینده و زندگیت خیلی مهمتر 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
2790
2778
2791
2779
2792