2777
2789
عنوان

شوهر بی عقل

576 بازدید | 28 پست

همسرم اون چیزی نیست که من میخواستم به ادم درونگرا که فقط فیلم نگا میکنه و کتاب میخونه. هیچ رابطه اجتمایی بلد نیست. قواعد اولیه هم بلد نیست مثلا اومدیم عید دیدنی حتی تبریک عید نمیگه. وقتی از جمع برمیگردیم حتی خداحافظی از بقیه نمیکنه من هزارتا ایما اشاره میدم که خدافسی کن. خیلی بی عقله رابطه اجتمایی صفر. یک ساعت پیشش بشینی هم یک‌ کلمه حرف نمیزنخ

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شوهر خواهرمنم اینطوریه اصلا احترام حالیش نیست 

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂
وای این که اصلا معاشرت بلد نیست اداب اجتماعی نداره درونگرا بچیز دیگست سلام خداحافظ دیگه یه چیز عادیه ...

اصلا بلد نیست میاد خونه پدرم بی خدافسی میره من صداش میزنم میگم خدافسی کن بعد یادش میاد

منم اینطوری بودم خجالت میکشیدم سلام واحوالپرسی وایناکنم کلاکم حرف بودم ولی خوب یواش یواش روخودم کارکردم بهترشدم الانم توجمع استرس میگیرم چی بگم چی نگم

روپای شکسته خودت راه بروامادستتوروشونه کسی نزار💔
منم اینطوری بودم خجالت میکشیدم سلام واحوالپرسی وایناکنم کلاکم حرف بودم ولی خوب یواش یواش روخودم کارک ...

این اصلا خوشش نمیاد با هیچ جمعی بیرون بریم فقط دوتایی دوست داره در صورتی ک من عاشق جمعم