2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید

175 بازدید | 13 پست

سلام خانوما. من برای تقویت زبانم فیلم انگلیسی دانلود کردم اما متاسفانه بدون زیرنویسه

هرچقدر هم تو اینترنت سرچ کردم نتونستم زیر نویس انگلیسیشو پیدا و دانلود کنم

لطفا بگید چیکار کنم

اول راه که زبون اصلی نمیبنن گلم
شما حداقل برسون به حد متوسط با خوندن جملات و فیلمای زیر نویس بعد برو بی زیر نویس
این فیلمم بذار واسه بعدهات فعلا زیرنویس دار دانلود کن
تو گوگل بزنی فیل ترشکنم داشته باشی میاد سریع

اسم من مریمممممهههههههههه کاربری خودم مامان_آتوسا#۲۵ معلقش کردند این هم هدیه هست😄😄مـــرررریییییممممم😄😄

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اول راه که زبون اصلی نمیبنن گلمشما حداقل برسون به حد متوسط با خوندن جملات و فیلمای زیر نویس بعد برو بی زیر نویساین فیلمم بذار واسه بعدهات فعلا زیرنویس دار دانلود کنتو گوگل بزنی فیل ترشکنم داشته باشی میاد سریع

عزیزم آیا من گفتم اول راهم که شما سریع قضاوت میکنی. من ۲ ساله دارم میرم کلاس زبان

بعدشم دنبال زیرنویس فیلم هستم کی گفتم میخوام بدون زیرنویس نگاه کنم

عزیزم آیا من گفتم اول راهم که شما سریع قضاوت میکنی. من ۲ ساله دارم میرم کلاس زبانبعدشم دنبال زیرنویس فیلم هستم کی گفتم میخوام بدون زیرنویس نگاه کنم

پیامتو بخون بجز این برداشت نمیشه!!!

اسم من مریمممممهههههههههه کاربری خودم مامان_آتوسا#۲۵ معلقش کردند این هم هدیه هست😄😄مـــرررریییییممممم😄😄
من همچن برداشتی نمیکنممتاسفانه یه سری از کاربرای سایت فقط بلدن جواب خودشونو بدن و اصلا به سوال دقت نمیکنن

متاسفانه یه سریام واسه بولد کردن خودشون فقط یه قسمت از حرف بقیه رو میبنن....کامنتای بنده و پاک کنین لطفا

عزيزم مراجعه كني به كتابفروشي هايي كه كتاب ها كمكي و اموزشي زبان ميفروشن فيلم ها مناسب با زيرنويس دارن ميشه گفت حتي فيلمها سطح بندي شده هستن براي فيلمي كه شما دانلود كردي راهي به ذهنم نميرسه عزيزم

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
دسترسی ندارموگرنه قطعا پاک میکردمشما خودت دیلیت کن

کپته بوند
توی اعلان ها میتونی!!

عزيزم مراجعه كني به كتابفروشي هايي كه كتاب ها كمكي و اموزشي زبان ميفروشن فيلم ها مناسب با زيرنويس دارن ميشه گفت حتي فيلمها سطح بندي شده هستن براي فيلمي كه شما دانلود كردي راهي به ذهنم نميرسه عزيزم

مرسی باران عزیزم