2777
2789
عنوان

هیچ ذوق و دلخوشی ندارم خیلی میترسم

113 بازدید | 12 پست

هیچ ذوقی برا زندگی ندارم

هیچکسیو ندارم تو زندگیم ک دلخوشی و امیدم واسه ادامه زندگیم باشه

عاشق یکی بودم ب بدترین شکل رفتارکردوولم کرد رفت

ازتنهایی میترسم

اینکه میگم میترسم واقعا بعدطلاقم تنهایی بزرگترین معظله واسم کل بدنمورعشه میگیره و استرس میکشتم

نمیدونم چیکار کنم

وزن اولیه درتاریخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳هشتادونه۸۹kg😔💔.وزن هدف:۷۰kg😍❤️‍🔥.که درطی۵ماه آینده بهش رسیدم😊🩷✨. خرداد سال ۱۴۰۴🥰🍓💕.

برو براخودت دنبال یه حرفه 

اونجاها ادم یه چندتا دوست و رفیق و اشنا پیدا میکنه و گاهی آینده آدمو عوض میکنن همونا

دوستم بعد طلاق رفت دنبال ارایشگری  و همونجا دوستاش براش یه شوهرخوب پیدا کردن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو براخودت دنبال یه حرفه  اونجاها ادم یه چندتا دوست و رفیق و اشنا پیدا میکنه و گاهی آینده آدم ...

خودم ارایشگرم

وزن اولیه درتاریخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳هشتادونه۸۹kg😔💔.وزن هدف:۷۰kg😍❤️‍🔥.که درطی۵ماه آینده بهش رسیدم😊🩷✨. خرداد سال ۱۴۰۴🥰🍓💕.

من هشت ساله

کلا حالم بده کاش میتونستم جدازندگی کنم اما پولشو ندارم

من هشت ساله 

خیلی پسراینا دنبالمن ولی من یکیو میخاستم امااونم کلا رف دنبال عیاشی خودش